Реклама / Ads
11| 13248 |11.03.2014 МИСТЕРИИ

Астролог: Третата световна война започва през 2014 г.

.
Известният руския астролог Павел Глоба още преди почти 10 години предрече, че през 2014 г. ще започне третата световна война, а преди четири години заяви, че Украйна ще престане да съществува.
 

Според звездоброеца тази година Русия може да бъде въвлечена във въоръжен конфликт заради т.нар. проклятие на Лермонтов. „Тази година се навършват 200 г. от рождението на великия поет, като знаковите дати, свързани с него, често носят горчиви последствия за Русия – предимно войни и заговори”, твърди Глоба пред сп. „7 дни”.

Той смята, че Москва може да бъде въвлечена „в чужда и много тежка война, например със Сирия, Иран, Азербайджан или Туркмения. В същото време обаче Глоба не споменава Украйна като възможен противник на Русия, пише в. "Монитор". Астрологът разказва, че Лермонтов е имал „лош поглед” и затова неслучайно е написал поемата „Демон”. В годишнините от раждането и смъртта на твореца Русия е била свидетел на „страшни събития”. Поетът е роден през 1814 г. и точно след един век започва Първата световна война. Лермонтов загива при дуел през 1841 г. и след 100 години започва Великата отечествена война.

Въпреки че Глоба не свързва Украйна със своите прогнози, то неговите предсказания й определят важна роля. „2014 г. обединява два символа на персийския и китайския хороскоп, а именно Златния петел и Синия кон”, пише звездоброецът. Именно това са цветовете на украинския национален флаг, уточнява НТВ. През 2008 г. Глоба заяви, че за „Украйна предстои дълъг период на установяване на държавността”. „През 2014-2020 г. светът ще бъде в криза, като тя няма да подмине и Украйна”, каза тогава астрологът. Освен това той не изключва възможността в близките 15 години Русия, Украйна и Беларус да се обединят в нов източноевропейски блок.

Пресата припомня най-известните сбъднали се прогнози на Павел Глоба. Той предрече разпадането на бившия СССР, идването на власт на президента Владимир Путин, атентатите от 11 септември 2001 г. в САЩ, както и политическия залез на Фидел Кастро. Знаменитият американски пророк, който отдавна е покойник, но още е ценен от феновете на предсказанията, Едгар Кейси твърди, че през 2014 г. земляните ще установят контакт с извънземни и ще влязат в коалиция със “странстващи във времето”.

Ясновидецът дори е изобразил емблемата на бъдещето: жена и мъж, които се намират в наполовина прозрачна топка. По ирония на съдбата в края на миналата година точно украинец съобщи, че е дешифрирал поредна порция от пророчествата на Нострадамус. Според инженера Александър Лазарев през 2014 г. ще има покушение срещу четирима премиери и въоръжен конфликт на полуостров Индустан, откъдето ще започне трета световна война, която ще започне през ноември 2014 г. и ще завърши през октомври 2024 г. Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия, после химически, накрая ядрени.

Радиоактивните частици ще превърнат северното полукълбо в гробище. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания, включително и от рак. До 2016 г. Европа ще е почти напълно безлюдна. Този ужас ще продължи до 2025 г. Нострадамус предрича, че в средата на 2028 г. трябва да бъде създаден нов източник на енергия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 66| 38150 |27.08.2013 Краят на света: Дънов и Севрюкова предричат 50 милиона жертви в Трета световна война . 40| 75662 |09.05.2012 Супер парадокси и снимки от Втората световна война . 49| 27028 |09.05.2010 Втората световна война – окултният фронт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads