Реклама / Ads
2| 5715 |28.09.2019 МИСТЕРИИ

Българка пребила жената на известен режисьор във Великоритания

.
Гергана Георгиева отива зад решетките, след като пребила 81-годишната вдовица на известния режисьор Майкъл Уинър и обрала бижутата й на стойност 300 000 паунда.
 

Възрастната жена е получила наранявания по главата по време на 3-часовия грабеж. Българката била бивша любовница на режисьора, а през 1999-а той й помогнал да получи британско гражданство, пише "Дейли Мейл".

 

48-годишна българка беше осъдена във Великобритания на 9 години затвор за побой и грабеж.

 

Случаят е от 2015 година. В съда става ясно, че Гергана е имала тригодишна връзка с режисьора, преди той да се ожени за Жералдин през 2011 година. В продължение на близо две години след смъртта му през 2013 Гергана е обмисляла престъплението, защото е предполагала, че Жерладин е наследила огромното му наследство. Затова и един ден решава да проникне в апартамента и да си прибере "компенсациите".

 

Българката признава, че е задигнала бижута за над 300 хиляди паунда. Без свян тя наричала жертвата си Жералдин "зла вещица", която убила Майкъл Уинър с вуду магии, за да наследи богатството му. Твърдяла, че трябва да получи над 100 хиляди паунда от наследството на бившия си любовник, но не обяснила по каква причина.

 

Гергана е работила като личен треньор и секретарка.

 

.
Жералдин Уинър

 

"Събуждам се до ден днешен посред нощ от кошмари, че някой ще ме удари по главата отново. Сега имам непрекъсната нужда някой да бди над мен и да е у нас. Майкъл сигурно се обръща в гроба", казва Жералдин след инцидента.

 

Побоят е продължил три часа часа. Георгиева признала за грабежа, но не и за побоя.

 

Г-жа Уинър е била със завързани очи, по време на мелето. Ръцете и краката й били в примки от свински опашки. За ударите Георгиева е използвала и желязна щанга след чайника.

 

След като в съда признава за грабежа, казва, че "случайно" е ударила пенсионерката с чайник и метален стълб. Версията й е, че отишла да се разправя с Жералдин след смъртта на Майкъл Уинър, защото е изрязана от завещанието му, а неговата воля била и тя да получи нещо от него.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 18750 |02.07.2019 По улиците на Париж фланелки с надпис: Нищо не ме плаши, ЖЕНА МИ Е БЪЛГАРКА! . 2| 5370 |12.02.2019 Красива българка измъкна 182 000 лири стерлинги от британец, осъдиха я да ги върне . 1| 5154 |17.03.2016 "Ислямистите имат ненормално отношение към тялото и жената" . 0| 7987 |15.07.2015 Българка постави световен рекорд за гмуркане за жени в открити води

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads