Реклама / Ads
19| 11253 |06.12.2011 МИСТЕРИИ

Българските депутати в прегръдката на Сатаната

.
Тъстът на Гиньо Ганев и Георги Димитров са вградили символи на нечистите сили в Народното събрание
 
Напук на всички твърдения, че българският парламент е едно от най-безопасните места, животът и кармата на депутатите са силно застрашени. На работното си място, дори и в малкото часове, които прекарват в Народното събрание, избраниците ни са под постоянното влияние и облъчване на негативна енергия, която вероятно им пречи да работят пълноценно и ги води към перманентни гафове, които след това се отразяват негативно и на цялата държава.

Езотерикът Иван Марков разрки пред „Торнадо”, че в цялото Народното събрание са вградени символите на Сатаната. Окултистът твърди, че знаците на Дявола са вписани в парламента по времето на вожда Георги Димитров Тогава по негово нареждане се прави основен ремонт на сградата в центъра на София.  Въпреки че днес депутатите приемат с насмешка твърдението за прокоба над най-важната институция в държавата, има безспорни доказателства, които единствено езикът на екзотериците успяват да преведат. Оказва се например, че всеки път, когато Цецка Цачева удря звънеца за начало и край на заседанията, всъщност удря камбаните на Дявола.

В иначе красивото бижу, което е стояло по време на проваления преход под ръката на Гиньо Ганев, Стефан Савов, акад. Сендов, Йордан Соколов, Огнян Герджиков и др. са вписани символите на Дявола. Това е само един от многобройните примери за прокобата, която тегне над народните представители вече 65 години. През далечната 1947 г. новата комунистическа власт предприема мащабен ремонт в сградата на Народното събрание по заповед на Георги Димитров и под контрола на тогавашния парламентарен шеф Фердинанд Козовски. Комунистическият вожд, който доста късно става католик, преди това е бил последовател на окултистко движение на злото, твърдят в спомените си негови съвременници. Козовски пък е бил откровен сатанист. Паралелно с това инструкциите при ремонта на сградата постоянно са давани от стария масон Кимон Георгиев, който е тъст на бившия омбудсман и председател на НС Гиньо Ганев. Кимон Георгиев нарежда да се монтират във фоайето обърнати конуси поставени в три редици по шест.

По този начин бившият премиер, за когото се предполага, че се е занимавал с окултизъм, е образувал нумерологичното число 666 – знака на дявола. Сатанинските символи са поставени на мястото на християнски знаци, които са унищожени, а техният автор е убит след 1944 г. от Народния съд. „Обърнатите конуси и досега са в парламента, а между тях обикновено журналистите правят интервюта с депутати, без дори да подозират, че се намират в лапите на Дявола”, твърди Марков. Особено опасни са 13-листните маргаритки, на които тринадесетото листенце е най-малко. По този начин е обърнат символът и вместо положително енергийно въздействие, излъчва крайно негативно влияние. Освен тях на колоните в сградата са изобразени разкъсани лилии.

Те на свой ред са масонски знак за излъчване на отрицателна енергия. За да изпълнят докрай пъкления си план и да облъчат всички депутати със силите на Сатаната, Димитров и Кимон Георгиев заиграват в опасната игра на окултизма и с входовете на парламента „По странна случайност комунистите заповядват да се използва само северният вход на сградата, където са разположени знаците на Дявола. В същото време велможите Кимон Георгиев, Георги Димитров и Васил Коларов са минавали само през парадния вход от южната страна на сградата”, коментира Марков.  По разпореждане на Бюрото на Народното събрание пък през 1948 год. на тавана в пленарната зала е монтирана розетка от кръгово разположени пентаграми, които се вписват отделно една в друга, за да нарушават положителното излъчване. Ромбоидните форми на пентаграмите са вълнови генератори от естествен вид, но с крайно отрицателно влияние. Според окултисти всичко това е правено съвсем целенасочено и съзнателно, за да се създаде зависимост и инертност, както и чувството за подчинение.

Въпреки че по време на 36-ото Народно събрание езотерици се срещат с председателя Стефан Савов, той приема тезата за сатанинските знаци с насмешка и гледа над знаците на Дявола несериозно. Малко след срещата на Савов с окултистите лидерът на Демократическата партия внезапно се разболява и умира. В килима на Народното събрание също са вплетени знаците на ада и неговия господар. Червените кръгове, които са оградени в жълто, са символ на Сатаната. „Подобни постановки се използват от хипнотизаторите, които приспиват клиентите си благодарение на символите, които са зад тях”, твърди Иван Марков.  Освен че депутатите са принудени да влизат в парламентарната зала под хипноза, в кулоарите ги дебнат още потискащи символи, които са вградени допълнително в сградата на парламента. До момента обаче не е открита защита, която да спаси от демонистките сили избраниците на народа, твърди Спасов. Спасението за депутатите било в премахването на дяволските символи и в основния ремонт на парламента или в смяна на сградата.

„Парламентът е с четири входа, но днес се използва само северният. Това не е случайно. Точно там са знаците на Дявола. В същото време останалите три безопасни врати са затворени, което е странно и притеснително. Ако преди сатанистът Кимон Георгиев е имал пъклен план, чрез който да манипулира депутатите, защо тази практика се е запазила и до днешен”, пита реторично езотерикът. Той предупреди всички посетители на парламента и особено студентите да не минават през северния вход, откъдето постоянно ги вкарват, тъй като могат да си навлекат неприятности, каквито депутатите ни постоянно ни натрисат, а след това страдаме всички от това. „Калпавата работа на парламентаристите и фактът, че постоянно работният им ден е 2 часа, е в резултат на вграденото проклятие Ако хората от „столетницата” държат на сатанинските си символи, то спокойно могат да си ги запазят и да ги преместят на „Позитано”. В същото време предлагам на министър-председателят да смени сградата на депутатите си, за да работят по-пълноценно”, категоричен е Спасов. Езотерикът е убеден, че всички окултни символи в парламента създават дисхармония. От архитектурна гледна точка въобще пък не ставало ясно защо е вградено лицето на дявола. В него пък е заложена идеята за зависимост, инертност и несъгласие. „Съвкупността от лоша енергия напълно съвпада с поведението на депутатите”, категоричен е езотерикът.

Васил Василев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 14527 |23.11.2011 Проклятие уби разузнавача, откраднал Историята на Паисий . 5| 6888 |07.11.2011 Историк преобразявал трупове в кукли . 21| 10176 |13.10.2011 Илюзия е, че хората са равни, има йерархия . 21| 6810 |25.09.2011 Кандидатите за „Дондуков”2 еднакви и без харизма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads