Реклама / Ads
1| 7497 |01.02.2018 МИСТЕРИИ

Баретата твърди, че не знаел какви ги върши дясната му ръка Ториното

.
Осъденият за наркотици Златомир Иванов-Баретата няма хал хабер за това какви ги върши дясната му ръка Ивайло Борисов- Ториното. Това става ясно от думите му пред медиите след акцията на ГДБОП във връзка с отвличането на Адриан.
 

Не допускам Ториното да е подготвил или помагал в отвличането на Адриан Златков. Познаваме се с Ивайло Борисов, бил съм съпроцесник с него по старо дело, уточни той по БТВ.

 

Баретата допълни, че е ходил в автокъщата на Тони Златков и е купувал коли от него. Той беше категоричен, че не знае дали Ивайло Борисов – Ториното има връзки с криминалния контингент на Сърбия. "Къде да го чуя това, като се рахождам по улиците ли? Аз не съм информатор на полицията, не ходя да сменям информация те да ми кажат какво знаят, аз да им кажа какво знам, както много хора.  Вие не сте ли си задавали този въпрос?”, коментира той и уточни:

 

„Този въпрос с лява ръка, дясна ръка, ляв крак, десен крак, кой каква отговорност носи, лична ли е отговорността? На оперативни данни винаги може да ти измислят сумати неща”. Попитан дали е застрашен, той каза: „Не, какво значи застрашен. Вижте колко души си заминаха, а бяха порядъчни граждани по принцип. Не бяха престъпници, нормални бизнесмени. Никой не е застрахован”.

 

Софийският градски съд решава днес дали да остави в ареста четиримата задържани във връзка с отвличането на Адриан Златков. Те са обвинени за това, че са помогнали за извършване на похищението миналото лято.

Четвърти час адвокатите на задържаните и съдията се запознават с доказателствата, сред които има 9 тома със СРС-та. Обвиняемите са четирима – Ивайло Борисов – Ториното, неговият шофьор Мартин Марков, Георги Джамбазов и приятелката му Здравка Стефанова.

 

Според държавното обвинение те са осигурили коли и сръбски сим карти, с които е извършено самото отвличане на Адриан. Ториното е сочен за дясната ръка на Златомир Иванов – Баретата, който също беше задържан за кратко във вторник и само разпитан.  В 20 ч. се очаква в залата да влязат четиримата задържани и за първи път да чуем детайли по отвличането.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5474 |29.01.2018 128-годишен от Аржентина твърди, че е Хитлер . 6| 5641 |13.03.2017 Елена Поптодорова твърди, че е жертва на групировки и ДС . 0| 4679 |02.05.2016 Австралиец твърди, че е създателят на Биткойн

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads