Реклама / Ads
14| 7469 |30.05.2011 МИСТЕРИИ

Без президент от първи тур

.
Датата 23 октомври 2011, която ГЕРБ предлага на Народното събрание за президентските избори и на която най-вероятно ще се състои вотът, е много неподходяща от астрологическа гледна точка.
 




Тя предполага следните тенденции и съответно няколко изхода за предстоящия двоен вот. На 23 октомври Луната се намира в своята последна четвърта четвърт и това не може да бъде свързано с поставянето на ново начало за държавата. Този факт категорично говори за едно-единствено нещо. Ще има балотаж за президент.

В противен случай трябва да се запази статуквото. И тъй като сегашният глава Георги Първанов няма да участва и трябва да се избере нова личност, то това не е най-добрият момент На 30 октомври Луната ще е навлязла в новия си цикъл и съответно ще се намира в първата си четвърт и това категорично ще предполага ново начало и нов държавен глава. По тази причина кандидатите трябва да са готови за втори тур на президентските избори. От друга страна, в местните избори няма да има много големи изненади. По места статуквото ще се запази, тъй като в повечето случаи няма да има балотаж и нови личности. Това е особено вярно за старите кметове.

Те ще имат възможност да запазят местата си. Падащата Луна ще установи безкромпромисно инерцията и статуквото. Разбира се там, където ще има втори тур по една или друга причина, той ще промени напълно нещата и в повечето случаи на 30 октомври ще бъдат издигнати съвсем нови хора Поради това старите кметове, които отиват на балотаж, не са в никак изгодна и печеливша позиция. Те на свой ред ще загубят. Както е видно от звездната карта през целия 23 октомври, Луната ще се намира в знака на Дева, място, където тя се чувства слаба и немощна.

Това предполага изключително слаба активност и брой на гласоподавателите. В астрологията Луната е символ на масите, на тълпата, на народа и когато тя е неактивна, и хората са неактивни. Голяма част от интелигенцията въобще няма да се яви пред урните. Участието в изборите ще се осъществи от по-обикновените хора от народа. Това съответно ще преполага и такава насоченост на предизборната кампания. Популизмът ще шества навсякъде и по тази причина по-образованата част от българите ще си остане у дома. Определени обещания обаче ще са впечатлили за пореден път народа.

Като цяло активността няма да е голяма и може би ще поставим рекорд по най-малко гласували хора. На втория тур ще е налице доста по-голяма масовост, включително и извън държавата. Случилото се на първия тур ще възбуди малко или повече емигрантските среди извън България и те ще се запътят по-активно към местата за гласуване на 30 октомври.
Наличието на Луната в толкова сух и несроден с нейните емоционални вибрации стерилен знак като Дева ще намали рязко и шансовете за спечелването на президентските избори от жена.

Това ще намали и броя на спечелите дами и по места. Още повече че ако се погледне звездната карта на изборния ден, Луната се намира ниско долу спрямо линията на хоризонта, а и спрямо самото Слънце. Това също не е добър знак за женско присъствие. Най-високият знак и планета в хороскопа на изборите е знакът на Водолей и планетата Нептун на неговия последен градус. Това автоматично разкрива опасност от измами, спекулации, нелоялност и непрозрачност на изборите. Те могат да бъдат в няколко направления. На първо място, некоректност при електронната обработка. На второ място, през целия ден ще има напълно преднамерена и целенасочена пропаганда от страна на най-различни медии, главно електронни, които ще насочват мисленето и реакциите на хората в определената нужна посока.

Въпреки забраните ще е налице префинена пропаганда и агитация. Дезинформацията и всякакви психологически ходове също ще са в ход. Не трябва да забравяме, че Нептун управлява псохологията като наука. А в края на изборния ден той ще властва на фона на електронния Водолей. На трето място, ще са налице и съвсем откровени измами, замъглявания на случващото се, дори подмолно неглижиране на изборите. Всички ще се намираме като в някакво блато, обвито с непроницаема мъгла, от което изходът ще бъде напълно неясен до последно. Отношението на хората ще бъде сухо и безразлично.

Така на 23 октомври 2011 г. президент няма да бъде избран или в противен случай той ще е за кратко, което ще е твърде странен факт. ГЕРБ обаче ще спечели местните избори, където нещата ще си останат около 90 процента същите.
Като цяло въпреки всички нагласи, дори на самите членове на ГЕРБ, имиджът на правителството бавно, но сигурно ще се качва и на практика по време на изборите то няма да има конкуренция Апатията ще идва от факта, че никоя политическа партия или персона няма да бъдат желани от народа, но въпреки това ГЕРБ ще е без алтернатива.

Този факт се дължи на благоприятното движение на Уран през Овен към Лъв /27 юли е датата на заклеването на кабинета/, който ще разкрие неочаквано добри възможности за популярност и дори героичност на фона на някои събития. Не трябва да се пренебрегват и влошаващите се външнополитически, външноикономически и военни фактори.Датата 23 октомври е избрана и защото всяка следваща седмица /не месец/ на новата зима ще бъде по-лоша от предишната. Затова колкото по-рано, толкова по-добре.

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 25067 |30.05.2011 Танцуващият магьосник избира свастиката за Хитлер . 42| 18285 |10.05.2011 Екзорсизъм в Свищовския университет . 20| 17883 |08.05.2011 Ст. Христов: Луканов беше убит с един изстрел . 4| 17072 |04.05.2011 Гадателката Михаела Маринова: Развалих магия на Иван Костов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads