Реклама / Ads
40| 9965 |08.08.2011 МИСТЕРИИ

Борисов ще се кандидатира за президент?

.
Остри промени в правителството, неудачи дебнат Цветанов и Плевнелиев На 27 юли 2011 г. ще се навършат точно две години, откакто правителството на ГЕРБ се закле пред Народното събрание и започна своя четиригодишен мандат.
 
През това време имаше най-различни вотове на недоверие, както и всякакви разсъждения за евентуални предсрочни парламентарни избори. Ако обаче се погледне звездната карта на правителството тогава, дори соларната звездна карта на правителството в момента (карта за периода 27 юли 2011г. - 27 юли 2012 г.) ще се види, че това са напразни надежди поне до ноември 2012 г. Чак тогава хороскопът разкрива съществена криза. Тя се определя от навлизането на планетата на властта Сатурн в знака на Скорпион и лошия аспект със Слънцето на 27 юли. Друг е въпросът дали тогава ще има полза от предсрочни избори.

В момента действително изпълнителната власт има затруднения поради преминаването на същия този Сатурн през знака на Везни и тези проблеми идват главно от съдебната система. Символът на Везни е Темида. Същевременно обаче „най-върховната” част от съдиите и прокурорите в държавата няма да се обърнат срещу правителството. Планетата се намира в подчинителния 6-и дом и разкрива проблем само сред част от съдиите и тези на по-ниски нива в йерархията. Така най-мощната планета за власт не предвещава крах или уволнение.

Същевременно, както неведнъж сме писали, планетата на имиджа и общественото мнение – Уран, е в перфектна позиция към Слънцето на правителството. То се намира на 4-и градус от Лъв, а Уран на 4-и градус от Овен. По-добре не може да бъде. В този смисъл защитници на правителството ще се окажат повечето медии и водещи жерналисти по един или друг начин. Дори отрицателната реклама, лошото отношение и скандалите в края на краищата ще са в полза на правителството.
Така ако някой се вслушваше в астрологията, щеше да забрави за компроматите и рекламните кампании срещу изпълнителната власт и щеше да наблегне в други сфери. Слабо място е вече споменатата съдебната система, а също така групата на пенсионерите; техните проблеми и доходи, както и сферата на строителството.

Там нещата наистина могат да съдадат страшни неприятности в бъдеще. Пред срив е здравеопазването и в следващата година то ще достигне до катастрофални нива Рязко ще се увеличи и броят на хронично болните хора. За такава прогноза ни дава основание пак преминаването на Сатурн през дома на здравето. Този, който може да се провали, е министър Плевнелиев и цялата му строителна кампания. Министър Цветанов също навлиза в много сложен и опасен период. Сатурн мощно удря Слънцето му в Овен и през есента ще му създаде огромни неприятности. Във вътрешното министерство ще има сериозни промени.

В хороскопа на премиера също се виждат нови переспективи през следващата година и половина и най-вероятно той ще се кандидатира за президент. Това ще доведе и до смени в правителството на ГЕРБ. България ще има и остри финансови проблеми, още повече че се очертава и продължение и задълбочаване на икономическа криза в световен мащаб и дори военен конфликт. За тази негативна и опасна тенденция сме писали неведнъж. Това няма как да не се отрази на нашата икономика. Същевременно ще продължат да се усвояват активно еврофондовете, дори на фона на нарастващи огромни проблеми в самия ЕС. Това ще е най-силната ни страна, пак поради влиянието на Уран и новите мощни влияния, които той ще внася занапред. Ще се подобри и сътрудничеството с Русия, която ще има още по-активна роля в новата енергийна ситуация в света през следващите няколко години.

За доброто усвояване на фондовете говори и позицията на Юпитер в Телец в изгряващия първи дом. Трябва обаче да се внимава за разхищение на някои от средствата. При вариант, в който Бойко Борисов остава премиер, то най-вероятно той ще има втори мандат и това ще е поредното му ново начало. В същото време държавата бавно и поради външен натиск ще върви към еднолично управление, което по принцип е крайно неприятна перспектива.

Тук е моментът да се спомене, че в астрологията относно даденостите на един човек за властта се разсъждава по доста по-различен начин. Теорията за влиянието на звездите не предполага нищо случайно, нелогично или нелепо. Прераждането на душите се приема като абсолютен факт. В този смисъл ние не знаем със сигурност кой кой е и затова е трудно да съдим само по сегашния живот на един човек. А щом една личност е на власт, затова има много сериозни основания, независимо дали това ни харесва.

Факт е, че премиерът има много планети във властови знаци За разлика от повечето политици в страната той почти единствен е с добре разположен Сатурн в собствения му знак на Козирога. Не без значение е и разположението на знака на Лъв, който изгрява на изток в момента на раждането му, заедно с агресивния Марс в него. Това са позиции, които не могат да бъдат елиминирани. Има и един друг факт. Главата никога не може да се различава от тялото. В астрологията всеки народ се разглежда като един организъм, а това предполага единство на изявата, както и непрестанна проява на закона за подобието. В този смисъл сентенцията, че всеки народ си заслужава управлението, е напълно вярна.

Ако се иска промяна, всеки първо сам трябва да промени себе си, а след това да се иска промяна отвън. Другото е невъзможно. И през следващата година политиката на правителството ще е лява, популистка и нестабилна. Луната и Марс са в съвпад в неспокойните и променчиви Близнаци. Затова и няма да има категоричност в нито едно от действията на министрите. Решенията ще се променят в движение, и то доста емоционално. Това често ще се определя и от популистки мотиви. Ще има бърза адаптивност и непредсказуемост. В центъра на следващата година отново ще бъдат консерватизмът на мудната администрация, застаряващото население с всичките му проблеми, тромавата съдебна система и не на последно място наличието на доста неприятности в строителството, включително и на магистралите. Там разочарованията са неизбежни. Промяна в положението може да настъпи само под натиска на естествени фактори, като това няма де е свързано с вот на недоверие или лош имидж. Точно обратното, ако има промяна, тя ще е под натиска на добри новини.

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 8736 |13.06.2011 Символът на огъня доминира хороскопа на Борисов . 8| 11260 |16.02.2010 Звездните карти на Борисов, Ал. Петров и правителството - стабилни . 6| 7420 |08.10.2007 Бойко Борисов и двойните стандарти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads