Реклама / Ads
0| 6502 |22.07.2015 МИСТЕРИИ

Босия пред Фрог: Правителството едва ли ще оцелее до края на годината

.
Николай Колев-Босия
Хвърлях домати срещу парламента и депутатите заради всички провалени реформи, с които преди това се биеха в гърдите, че ще направят. Вече хвърлям домати и даже не им казвам за какво го правя, защото те си знаят. Това каза пред Фрог нюз поетът и дисидент Николай Колев-Босия.
 
Днес запратих 20 домата и успях да улуча двама от народните представители. Те даже не се обърнаха, затичаха се и се шмугнаха във вратата. Като ме видят и винаги притърчат. Иначе излизат да пушат цигари, но откакто се появих, отказаха да пушат. Значи им действам здравословно, пошегува се той.

Колев сподели, че най-много се възмущава от факта, че депутатите ще излязат отпуска. Те не са свършили за две стотинки работа, за да им се полага отпуска. Обещаваните реформи са на нула, че и под нея. Те нямат морално право да излязат в отпуска. Само като си помисля колко хора са дали живота си за България, а тези не искат да дадат и един ден от отпуската си. Ботев, Левски, хората, които дадоха живота си по времето на комунизма- те са изключително достойни хора. Не се чувствам слаб. Докато ги замерям с домати и те подтичват и се правят на ударени, че не виждат, не се чувствам немощен. Те са безсилните, а не аз, допълни поета.

Той обясни, че младите хора, които тази сутрин били пред парламента получили хубав урок. Двама от полицията опитаха да ги изгонят като им казаха, че нямат разрешително. Намесих се, като им напомних, че режимът е уведомителен, а не разрешителен. След това заплаших единия, дето лъже хората, че ще му метна един домат в междувеждието, уточни Босия.

Хората все още ги е страх да застанат до мен и да започнат и да замерят с домати парламента. Управляващите разбраха, че не могат да направят реформа и че единственото нещо, което трябва да сторят е да се махне главния прокурор и да се извади прокуратурата от съдебната система. Иначе оставаме по съветската система, от която искаме уж да се отървем. От там трябва да се започне. Не може страна по делото, каквато е прокуратурата, да бъде в съдебната система. Защо след като има главен прокурор, няма и главен адвокат? В закона пише, че прокурорът трябва да събира доказателства за и против уличения. В такъв случай защо са ни съдиите?! Това е безумие.

Вижда се, че правителството няма капацитет да управлява. Занимават се само с популизъм. ГЕРБ и ДПС винаги ще се разберат щом кукловодът им нареди. Кукловодите са два-вътрешният в лицето на Библиотекарско-сарайската група и външният-американското посолство. Едва ли правителството ще оцелее до края на годината, предрече той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 11415 |20.07.2015 Само във Фрог: Ясновидецът Б. Караджов предвиди кървавата баня в Турция . 0| 5691 |26.06.2015 Мохд Абуаси пред Фрог: Очакват се още терористични атентати . 1| 4929 |29.05.2015 Създадоха очила, предпазващи от гадене в самолет . 5| 7313 |19.05.2015 Комета унищожила високо развита цивилизация преди 13 000 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads