Реклама / Ads
27| 13915 |22.02.2013 МИСТЕРИИ

Чакат ни 7 години революции

.
Силва Дончева
Явно светът е обречен на поне 7 години революции, мощни синдикални движения, спонтанно народно недоволство, леви политически идеи и решения, внезапни обществени обрати в посока социализъм и засилени тенденции към диктатури и в ляво и в дясно.
 
През 1781 г. немският астроном Фридрих Вилхелм Хершел открива планетата Уран и през човечеството се откриват нови хоризонти. Когато една планета не е известна на човечеството тя действа в сферата на подсъзнанието и нейното влиние е доста незабележимо и слабо. След като обаче тя бъде открита и известна, нейните влияния се засилват максимално и започват да доминират. Така се случва и в човешката история след 1871 г. Оттогава обществените обрати и революциите са водещи в развитието на човечеството. През 1789 г. идва Великата френската революция с девиза „Свобода, братство и равенство”, през 1825 г. избухва възстанието на декабристите в Русия срещу царя, през 1848 г. Европа е залята от вълна от революции във Франция, Австро-Унгария, Германия и Италия, наречена ”Пролетта на народите”,  малко по-късно през 1871 г. идва Парижката комуна с дезива „Хляб или куршум”, а през 1917 г. се случва руската октомврийска революция с най-екстремния ляв експеримент в историята. Мощна вълна от революции има след Втората световна война, силните обществени обрати се случват и в края на 80-те  и началото на 90-те години на миналия век. Сега се реализира следващият етап от тези неспирни револционни промени.
Уран е планета от външния кръг на слънчевата система, съставен още от Нептун и Плутон. Тези три планети първи са се формирали от Слънцето и носят най-древните и най-тежки влияния. Затова откриването и активирането им е с огромно значение за еволюцията на хората и то се случва много интензивно в последните два века.

Уран управлява свръхсъзнанието и свръхинтелекта. Планетата е свързана тясно със знака на Водолей, а оттам и с епохата на Водолей, която започна през 1914г. Символ е на революциите и големите обществени обединения от хора. Той управлява лявото пространство в политиката, носител е на комунизма, в истинския му вид, а именно развитие на свръхвъзможностите на хората и най-вече в интелектуалния им заряд. В унисон с това влиянията на планетата залагат на взаимопомощта, приятелството и равенството. Уран излъчва идеята, и рано или късно ще я наложи в следващите векове, че този който е силен е длъжен да помага на тези, които са слаби и неможещи, докато се вдигнат нагоре. Той не търпи горделивите и властните.

И когато тези идеи не се разбират докрай /така е при всички революции досега/ и след тях се продължава по-старому, той е опустошителен и непредвидим във въздействията си. Символ на планетата е гръмотевицата, мълнията, която пронизва небето и разтърсва всичко. Тя осветява и прояснява, но и може да изпепелява докрай.

На 11 март 2011 Уран смени своя знак и започна нов цикъл от 84 годии. Точно по време на земетресението в Япония, буквално в същите минути, планетата премина от знака на Риби в знака на Овен /пролетта, началото/ и възвести нов цикъл от историята. А символът е повече от красноречив. Той разкрива, че ако старото не си отиде ще стане страшно. Преосмислен през влиянията на Уран, този период на неизбежни промени ще ни ръководи в следващите десетилетия и затова е неизбежно да не се съобразим.

Най-опасен за човечеството в близките години е периодът 2012г. – 2016г. През това време Уран не само ще носи новото, но ще се сблъска яростно във влиянията си с влиянията на една друга далечна и много необичайна планета Плутон.

Плутон освен, че е свързан с вибрациите на смъртта и трансформацията, е и символ на банките и то точно в онази тяхна част, свързана с кредитите и лихвите. Планетата, разбира се има и много други значения, но дори само да се фиксираме върху финансовата посока се вижда, колко сериозна ще бъде ситуацията.

Кризата между влиянията на двете планети ще продължи дълго – поне още 6-7 години. Затова всякакви предположения с оптимистичен характер за дълговата криза не са състоятелни. Видно е, че още преди да е настъпила куминацията на процесите горе, вече има много тежки събития долу, на земята. Затова е реално да прогнозираме финансова буря, вълна от фалити и затягане на режима в следващите години.

Изходът при едно такова влияние е приемане на новото без уговорки и по възможност без съпротива. И тъй като Уран е много силен и доминиращ и носител на новото, е добре банките да отстъпят. Ако те приемат доброволен фалит или поне тежки загуби и преструктурират, както задълженията на длъжниците, така и собствените си печалби, напрежението поне частично ще падне. Това обаче някакси няма как да стане, като се знае алчния, неотстъпчив, аргесивен и престъпен характер на финансовите групировки. Не случайно техния символ е планетата на смъртта.

Това разбира се, ще доведе до ответния удар – масови революционни движения, стачки, социални сътресения, падане на правителства и монархии, преобразуване в някои страни на социалния ред. Много от тези движения ще бъдат и с манипулативен и криминален характер, обслужващи самият капитал. Сблъсъкът горе в небето ще бъде и сблъсък на земята.

За съжаление сътресенията се случват в началните, кардинални знаци на Зодиака – Овен, Рак, Везни и Козирог /начало на сезони/. А държавите, имащи конкретно отношение с тези знаци са от най-значителните в света: Япония /Овен/, САЩ /Рак/, Китай /Везни/, Индия /Козирог/, Германия /Овен/, Гърция, която също е създадена на 25 март /Овен/. Не трябва да забравяме и Русия, която единствена има пряка връзка с Уран като планета. Уран в астрологията значи Русия. Затова не е случаен фактът, че именно там избухна най-голяма и трайна революция в историята на човечеството. Сега ситуацията ще се повтори макар по-друг, неочакван и странен начин. Това, което ще се случи няма да е по-малко разтърсващо от онези събития преди около век. В този смисъл следващите 20-25 години ще бъдат под знака на внезапни и непредвидими обрати. Най-тревожните тенденции са свързани с нов вид диктатура след определени социални сътресения и дори международен военен сблъсък. Затова е добре да да си дадем сметка, че или ще приемем новото, което идва и ще променим мисленето си към повече съпричастие и консолидация с другите, както и към разбиране на природата и изучаването и с повече респект или в борбата за правата си, за оцеляването и за задоволяване на безкрайните си желания, сами ще се тласнем към уж „социална” диктатура на капитала и информацоинните технолигии. И всичко това на фона на тежки промени в климата и природни катаклими.

Силва Дончева 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8179 |07.01.2013 Чакат ни колосални слънчеви изригвания през 2013 година . 28| 13249 |03.07.2012 До две години Бойко се жени за Цветелина . 9| 20787 |12.01.2011 Магии с гъби, храмов секс и фалос пазят тайни на 5000 години . 23| 57181 |17.12.2010 Жена вади България от калта; още 8 години криза

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads