Реклама / Ads
11| 16588 |25.11.2010 МИСТЕРИИ

Черни магии, уроки и клетви морят българина

.
Хората със сини очи имали способността да урочасват.
 

България била на челна позиция при правенето на черни магии, проклятия, уроки и клетви.
У нас се смята, че онова, което не може да се разреши рационално, е възможно да бъде победено по друг, мистичен, магичен начин. Затова ясновидците твърдят, че имало над 150 вида магии - турски, български, цигански и пр. И са сигурни, че животът на хората, покосени от такъв тип влияние, изведнъж придобива друга посока без видима причина. Проявявали се  тежки заболявания или постоянното чувство на дискомфорт, макар и след редица изследвания да се оказва, че даденото лице е клинично здраво, но няма адекватно обяснение за „цялостната му отпадналост”. Съществували не само магии, но и кармични натоварвания, влияние на геопатогенни зони, насочени негативни мисловни напластявания, обсебвания и редица други, обясняват запознати.

Най- често срещаните негативни влияния били черните магии, които в началото не се осъзнавали като такива
. Когато станело ясно, че има проблем, енергийното поле било вече напълно разрушено, започвали тежки заболявания, дори нелечими и било трудно да се помогне. Тогава настъпвал момент, когато човек тръгвал да търси помощ от хора сензитиви с паранормални способности: врачки, екстрасенси, медиуми и прочее. Много честа използвана методика била развалянето на магия чрез използването на яйце, но "посветените" предпочитали индивидуални програми с яйце, восъчна църковна свещ или чист пчелен восък. Атакували се етапите на направа на вмешателството.

Предметната магия пък била най-често срещаният вид магия по света. В нея се използват предмети, обикновено с култов характер, или излъчващи естествено нехармонично за човек, като те се кодират информационно чрез определен ритуал, за конкретна цел. Най- често се използват яйца, конци и игли, кости, парченца плат, различни самодивски и отровни треви и билки, мъртви животни или части от тях, въглени, восък, муски, подлива се баена вода и др. Ако намерите нещо странно в дома си или пред вратата, по никакъв начин не ги хващайте с ръце и не ги горете, най-безопасно за такива предмети е да се хвърлят в река, съветват знаещите как се разваля магия.

У нас се смята още, че хората със сини очи имат способността да урочасват. Това не е вярно, казват спецове. Урочасването не зависело от цвета на очите, а от емоционалната нагласа и умението да се концентрира енергия. Получавало се най-често, когато някой завиди, когато се е зарадвал нечистосърдечно или е погледнал с възхищение и злоба. Не само лоши хора можели да урочасват; добрите и мирните, но със силен поглед, също били в състояние, без да искат, да напакостят.

Социологическите изследвания показват, че българинът е суеверен, дори и в наши дни. А шегобийците твърдят, че добрите хора отивали в рая, лошите - оставали в България.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 21398 |20.11.2010 Откриха тест на смъртта. Българите най-застрашени . 9| 9296 |18.11.2010 Пророк ли е бил Нострадамус? . 15| 12528 |10.11.2010 Гадателки: Бойко държи "тулупи", които го провалят . 0| 8592 |10.11.2010 Окачваме тъщата да краси елхата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads