Реклама / Ads
2| 5953 |18.03.2014 МИСТЕРИИ

Cмъртта на приятелката на Джагър - заради дългове

.
Вероятната причината за смъртта на приятелката на Мик Джагър - Лорън Скот, по данни на полицията предполагаемо самоубийство, била заради 6 млн. долара натрупани дългове на модната ѝ компания, разкрива запознат източник пред "Дейли Мейл".
 

Приятелката на вокалиста на Ролинг Стоунс бе открита мъртва вчера в апартамента си в Ню Йорк. Тялото ѝ бе намерено обесено на шал в апартамента й в Манхатън.

Съдейки по сметките на Скот, която е бивш модел и стилист, и по цялостното финансово състояние на модната й къща, подадени на Острова през октомври миналата година, империята на дизайнерката е била пред фалит заради непосилните за изплащане дългове. Близки до Лорън са разкрили, че вследствие на годост и инат тя винаги е отказвала на Мик Джагър да й помогне финансово.

"Лорън имаше множество финансови проблеми, не можеше да плати нито на екипа си, нито на доставчиците на платове, а това продължваше години наред. Вероятно всички си задават въпроса защо тя не помоли Мик за помощ. Положението отдавна беше много тежко и Лорън прекара последните няколко месеца в опити да върне поне малък дял от дълговете си. Служителите й предполагат, че компанията ще бъде закрита, тъй като нито заплатите, нито сметките ще бъдат платени на време", споделя източникът.


Тази година Лорън се наложи да отмени модното си шоу по време на Седмицата на модата в Лондон под предлог, че платовете за моделите са пристигнали твърде късно, за да бъдат ушити дрехите. Сега обаче в светлината последните разкрития медиите спекулират, че тя просто не е могла да се справи с финансовата организация на събитието.

Ролинг стоунс в момента са на турне, но отмениха концерта си в австралийския град Пърт след новината за смъртта на Лорън. Шоуто трябваше да се състои в сряда, предадоха световните агенции. В изявление в социалните мрежи организаторите Frontier Touring обявиха, че първият концерт от турнето 14 On Fire няма да се осъществи. Хората, закупили билети, бяха призовани да ги запазят до изясняване на ситуацията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6950 |17.03.2014 Пилотът капитан Ахмед Шах отвлякал самолета? . 10| 9109 |13.03.2014 Засякоха сигнали от изчезналия самолет . 13| 8947 |11.03.2014 Мистериозна сила е свалила самолета без следи . 11| 13226 |11.03.2014 Астролог: Третата световна война започва през 2014 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads