Реклама / Ads
7| 5259 |10.07.2019 МИСТЕРИИ

Десислава Атанасова: Машините не гарантират честни избори

.
Десислава Атанасова
Машините не гарантират честни избори. Машинното гласуване се премахва само за местните избори. Аргументите ни се водят от доклада на ЦИК. Тя не за първи път оповестява доклад. В него акцентира на слабостите в изборния процес. Най-сериозното притестние е, че на местните избори има много места, където биха се провели избори в два тура.
 

Това каза Десислава Атанасова по БТВ. ЦИК бе сформирана през тази година, преди провеждане на евроизборите. Данъкоплатците платихме 7, 5 млн. на евроизборите за машини, но са гласували 150 000 граждани. Много е минимален интереса към машините. За 6000 машини ще се дадат около 20 млн. лева. Паралелно има и хартиени бюлетини. 1 глас на машина струва 58 лева. Честността на изборите може да се оспорва пред съда. Демокрацията е най-доброто измислено нещо. И ако искаме демокрация, трябва да плати цената. Правната комисия гласува да бъде подкрепен законопроекта. На изборите за президент и парламент ще има машинно гласуване.


Собствениците на кучета са задължени да ги водят на повод без значение от големината. Този закон действа от 2005 година. Всички агресивни кучета трябва да са с наморник. Увеличаваме само санкциите. Всеки собственик на куче е отговорен за домашния си любимец. Собственикът решава дали кучето му трябва да се движи с наморник. И той носи отговорност. Направихме облекчение за малките кучета. Но те могат да предизвикат агресия на по-големи.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5049 |09.07.2019 Караянчева: Машините не вършат работа, ,,но ги въведохме под натиск'' . 1| 5368 |10.02.2018 СДВР: Колата на Десислава Радева е спряна законно . 2| 6278 |09.02.2018 Десислава Радева обяснява какво означава „комплот“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads