Реклама / Ads
29| 7327 |19.05.2008 МИСТЕРИИ

На детска дискотека с пендари и коктейл „мастика-мента"

.
Комбинация от мастика и мента, плюс бира за разредител се леят покрай детска дискотека в НДК. И дърт каруцар би завидял на живописните псувни, които се сипят люто около Двореца на "културата".
 

В подлеза на НДК две от дискотеките организират детска, или както е по-популярно лапешка дискотека, от 19.00 ч всяка събота. Половин час преди заветния час подлезът се превръща в задимено от цигарен дим бойно поле на ученици и тийнейджъри. Непосредствено след епичната битка по между им, кой да влезе по-рано и да се натъпче в помещението, започва да звучи върла чалга, подкрепена от крясъците на DJ-я. Уви, обаче те са далеч по-цивилизовани от това, което се случва в градинките около подлеза на НДК и на самите стълби в него. В подобни заведения по закон е забранено предлагането и консумацията на алкохол от непълнолетни. От дискотеките чинно спазват закона, но това в никакъв случай не е в състояние да спре зажаднялата за пиячка младеж. Ученици от 6 до 11-12 клас предвидливо си купуват необходимото количество алкохол от съседните павилиони и магазини, които подминават мълчаливо нарушението, стига търговията да върви. А самите младежи са успели да измислят революционен начин за това, как да се напият бързо, лесно и вкусно (за последното не сме сигурни). Рецептата е: бутилка облак, сиреч мента с мастика, плюс пластмасова двулитровка бира за разредител. След като се достигне онова състояние, в което всеки е пич, (а то става бързо при тази смертелна комбинация) започва въргал от целувки и прегръдки кой, с която свари. Някои десетокласници се оказват до такава степен любвеобилни, че успяват да се помляскат с 4 осмокласнички  в рамките на някакви си 60 минути. На такова върхово постижение би завидяла дори и секс-машината Митьо Пищова.

Ученичките от своя страна са облечени като за екскурзия до Дунав мост с работна цел. Модата с потничета над пъпа пак е най-разкъртваща. За да покажат сексапила си, момиченцата на около 15-16 години запретват дрешките чак до гърдите. Няма смисъл да споменаваме късите поли и прозразчните блузки. Очакваме следващите поколения да ходят на диско направо по сутиени. Особено атрактивен и нужен аксесоар към дамските „тоалети” пък са пендарите, които тийнейджърките връзват на кръста си, придобивайки вид на кадъни. Това като че ли още повече възбужда момчешкия първичен интерес към тях. След около час задявки и целувки, момчетата решават да се правят на мъже. „Айде да се биеме. Копеле, кой те закачи, ей ся ши го сгънем...” се редуват с още-силни думи, отвеждащи към майки и роднини. Оформят се две банди, които след кратко боричкане и звучни псувни все пак се разбират без бой. Едната групичка си отива, но момче, което членува в нея, недобросъвестно остава в градинката. То се репчи на противниците, които нагъват бира, че можел да ги „счупи” от бой всичките. Как така някой ще му се изпречи, все пак той е супер пич и бияч! Мигновено започва разправия, идват по-големите "батковци" от дискотеката, които явно имат славата на биячи и правораздаващи. След няколко минутна суматоха и истерия от страна на момичетата, нещата се потушават. В 21.00 ч идват и дългоочакваните полицаи, които разгонват младежите от подлеза. И така до следващата събота. Резултатът е налице: по поляните се въргалят празни бирени бутилки, подлезът е застлан с килим от фасове, а героите са пияни и повръщат, където им падне. Идеята за детска дискотека, в която учениците да се забавляват, доста е променила смисъла, който носи. Тя само за пореден път показва, че деградацията сред младите е достигнала катастрофални размери. Простотията и вулгарният начин на поведение не могат да се сравнят и с най-арогантния продавач на пазара или каруцар от село. Странното тук обаче е друго, как родителите посрещат пияните си отрочета, които някой път се прибират и със синини. Какво ли е това, което им казват на следващия ден, когато вече са изтрезнели и дали майките и татковците още живеят със заблудата, че само от две бири "детето, горкото" може да се насвятка до безпаметност. Въпроси без отговор... Но когато клипчето говори, и родителите мълчат! А някой може и да си познае чедото!

Васил Василев

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 9078 |15.05.2008 Фотограф засне детските кошмари . 7| 6813 |11.05.2008 Кулинарният култ към зеленчуковия фалически символ . 2| 8230 |08.05.2008 Испания обявява война на САЩ за 17 т злато? . 13| 7318 |06.05.2008 Дребни детайли от живота в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads