Реклама / Ads
11| 20415 |10.11.2013 МИСТЕРИИ

Джуна съобщила на Т. Живков, че ще падне от власт?

.
Евгения Ювашева Давиташвили, вкратце Джуна
На Брежнев предрекла, че, ако не е до него, не му остава много живот. Видяла и смъртта на барда Владимир Висоцки, а той бил шокиран от предсказанието.
 

Помните ли световноизвестната гадателка и лечителка Джуна, която преди години се заключи в просторния си апартамент на “Арбат” и се обрече на мълчание? За тези, които не са чували за нея, веднага кратка биографична справка:

 

Джуна всъщност е Евгения Ювашева Давиташвили.  Родена е на 22 юли 1949 г. в с. Урмия, Краснодарски край (вероятно с асирийски корен по майчина линия). Впрочем тя обича да я наричат “Царицата на асирийския народ”. Към 1970-те започва да тренира и използва способностите на ръцете си за лечение чрез особено биополе.

 

На младини Евгения, която наричат Джуна, е още непозната, тя работи като обикновена барманка. Все пак познатите й знаят, че винаги може да им помагне с ценни съвети или просто като ги докосне с ръка, защото така отнема болежките им. Затова в Тбилиси славата й бързо се разнася и една вечер тя е поканена в неслучаен дом. Болна е съпругата на тогавашния първи секретар на компартията. Става дума не за кого да е, а за жената на бъдещия външен министър на Съветския съюз при М. Горбачов – Едуард Шеварднадзе. Джуна я лекува, не взима пари, те за нея са „кал”, но успява да направи впечатление. Впрочем пари не приема, но за сметка на това обича подаръците и никога не ги отказва.

 

От 1980 г. Джуна вече е в Москва, където лекува целия елит на СССР. Владимир Висоцки е един от хората, шокиран от провиденията на Джуна. Още от вратата тя го предупредила, че скоро ще умре...И не сбъркала.

 

Особено зависим от лечителката си бил и самият Л. Брежнев. Той я водел със себе си, вкл. и на последните си преговори със САЩ в разгара на Студената война. Твърдял, че само нейните сеанси му помагат да се надлъгва с врага, а приближените му се дразнели от присъствието й, но били безсилни.

 

Джуна впрочем присъствала и на последната среща на Брежнев с Тодор Живков. На него тя казала, че Ванга е съкровище и трябва да я пази. Само нея, петричката прорицателка, Джуна признава за по-голям феномен от себе си. Ванга също усещала духовна близост, без да познава Джуна. Затова пратила своя роднина да поздрави Джуна в Москва. А дали Джуна е предсказала на Живков скорошното му падане от власт, свидетелите (ако е имало такива), мълчат. Но за сметка на това пък се знае, че Джуна предупредила Брежнев, че ако тя не е до него, щял да живее не повече от два месеца. Тъкмо това се и случило: КГБ успяло да отстрани Джуна от лидера на компартията, а кратко след това дошла и кончината му.

 

Джуна е плътно и до Елцин както преди, така и по време на пуча срещу него през 1991 г. Подкрепя и при опита за преврат през 1993 г. А тогава, когато никой не вярва, че Елцин ще спечели президентските избори през 1996 г., тя е тази, която познава резултатите с невероятна точност. Идва обаче време, когато, независимо от подкрепата Елцин обръща гръб на Джуна. След това и без това разклатеното му здраве, се влошава много.

 

Джуна има и други дарби -  тя рисува, пише стихове, има редица патенти, организира академия по алтернативни науки.

 

През 2001 г. се случва най-голямата й трагедия, при автомоилна катастрофа почива единственото й дете, синът й Вахтанг. Това тя не е разгадала, защото дарбата й се разгръща само по отношение на другите, не и за себе си...Джуна не приема истината, смята, че синът й е убит. Сама прави няколко опита за самоубийство, но я спасяват...

 

Как всъщност лекува Джуна? Тя не докосва пациентите си, а прави въртеливи движения около проблемната им област. Това загрява хората заради мощната й биоенергия. 10-15 минути  по-късно пациентът вече изпитва истинска жега, а ръцете на Джуна парят. Това разказва от собствен опит и българският певец Бисер Киров.

 

А ето и някои от званията на Джуна, твърди се, че тя е почитателка на титлите:

-Генерал полковник от Медицинските служби

-Президент на Международна Академия по алтернативни науки "Джуна"

-Академик, професор, доктор от Всемирна Академия по Информатизация

-Герой на социалистическия труд на СССР

-Член на политически консултативен съвет при Президента на РФ

-Кавалер на всемирен орден "Хамерголд" (САЩ)

-Кавалер на орден "Женщина мира и справедливости, соединяющая Дух человечества"

-Конструктор-изобретател, има научни патенти

-Президент на Асоциация на асирийците "Хаядта"

 

След дългогодишно мълчание, през 2012 г., случайно или не в годината на дракона, Джуна се завърна. С променен цвят на вече бившата си черна коса (сега е руса), с изопнати бръчки, лечителката отново дава знак, че е готова за работа и изненади...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10085 |08.11.2013 При 7 по Рихтер в София оцеляват само панелките . 2| 7395 |07.11.2013 Метеорит-фойерверк уплаши Лос Анджелис . 4| 8158 |06.11.2013 Сеизмолог вещае трус от 8 по Рихтер в Крупник . 2| 7832 |04.11.2013 Европа ни мери тоалетното казанче

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads