Реклама / Ads
9| 8691 |09.11.2013 МИСТЕРИИ

Духът на Ванга броди из Рупите

.
Духът на Ванга постоянно бди над Рупите, където приживе живееше българската пророчица. Това бе потвърдено за пореден път в нощта срещу Архангеловден, когато цялата местност бе осветена от странна бяла светлина, без да има електричество, пише вестник "Всеки ден".
 

Сиянието започнало да се разпространява над Рупите малко преди полунощ. Първоначално хората помислили, че причината за това е Луната, но имало облаци и затова бързо се разнесла мълвата, че баба Ванга отново е дошла да види своите места. Отдавна се говори, че духът на пророчицата не е намерил покой и често слизал на земята в Рупите. Там търсел хора, на които не успял да помогне приживе, или такива, които все още търсят надежда от пророчицата.

Селяни от Рупите твърдят, че чуват гласа на самата Ванга. Руската пророчица Людмила Ким също дошла преди дни и нощувала пред портите на дома й. Тя ясно чула думи на Ванга, които обаче не пожела да повтори пред журналисти. В нощта срещу Архангеловден местните станали свидетели и на друго чудо. От църквата, построена приживе на пророчицата, часове наред се носела тиха мелодия, а вътре нямало хора.

Това обаче не учудило никого, защото откак Ванга вече физически не е сред нас, на големи християнски празници тя се появява в храма като знамение под някаква форма. Местните го обясняват като песен на духовете, които пеят в потайна доба и осветяват църквата с хиляди малки светлинки. За Архангеловден се събрали душите на всички спасени от Ванга хора и танцували в знак на благодарност. Но през другото време повечето духове плачели.

Легенда разказва, че преди 58 години в околността паднал самолет. Той бил израелски с пътници на борда, но нашата отбрана нямала сведения за полета, засякла го като вражески и го свалила. Машината паднала и се разбила, а всички пътници, заедно с екипажа, загинали. Ванга знаела за инцидента, но мълчала, защото не й позволявали да говори. Тя си говорела с духовете на загиналите и ги успокоявала. Когато си заминала от този свят, душите на непогребаните останали самотни и нощем плачели за близките си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 16143 |12.10.2013 Ванга била измъчвана от зли сили . 36| 13395 |03.10.2013 Ново 20: Ванга била отвлечена, изнасилена и пребита, твърди журналистка . 21| 19309 |29.09.2013 Ванга: Щом падне Сирия, ново учение ще промени света . 7| 8133 |14.09.2013 Прокоба тегне върху филм за Ванга

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads