Реклама / Ads
2| 12039 |03.01.2013 МИСТЕРИИ

Ето го пълният хороскоп за 2013 г.

.
2013 г. ще бъде благоприятна за активните и инициативните хора, тъй като Уран и Плутон през цялата година ще се намират в кардиналните знаци Овен и Козирог.
 

Моментът е подходящ да промените нещо в живота си и да предприемете решителни стъпки. В световен мащаб далечните планети, които влияят върху глобалните политически процеси, показват необходимост от обновление и промяна, така че годината ще бъде неспокойна.
 

Най-важният аспект на 2013 г. е квадратът между Уран и Плутон, който бележи периода от април до декември. Тези планети тласкат към промяна, заставят да се мисли нестандартно, да се въвеждат новости, да се преобърне животът и да се изгради наново. Те насърчават да се върви напред, което е смисълът и целта на мощното им въздействие.

През 2013 г. светът може да се изправи пред много сериозни проблеми и необходимост от радикални промени. Те ще се осъществят доста болезнено и далеч не всички ще бъдат готови за тях. Този напрегнат аспект показва, че ще има стремеж да се извоюва свобода чрез сила или агресивност. Може да докара радикални преобразувания в света и даже революции. Не е изключена и системна криза в световната икономика.

Най-ярко квадратурата на Уран и Плутон ще се прояви през май и от средата на октомври до средата на ноември. Тогава ще са най-напрегнатите периоди през годината, когато вероятността от кризи със социално-икономически и природен характер ще е най-висока. Този дисхармоничен аспект може да предизвика сериозни сблъсъци на различни нива, засилване на обществено-политическите вълнения, големи протести и надигане на гражданите срещу правителствата.
 

В отношенията между хората също може да има повече емоционалност и нетърпимост, което няма да помогне за уреждане на нещата. През 2013 г. е важно да се проявява разумна предпазливост, да се избягват крайности, да се вземат самостоятелни решения, а не сляпо да се следва мнението на мнозинството.
 

От положителните аспекти през 2013 г. трябва преди всичко да се отбележи секстилът между Сатурн и Плутон, който ще действа от януари до март, а също и през септември. Тези планети ни учат на търпение, настойчивост и умение енергията да се натрупва, а не да се разпилява. Самодисциплината, издръжливостта и предпазливостта ще помогнат на мнозина да постигнат значителни успехи по това време. В геополитически план този аспект означава, че в много страни може да се наблюдава укрепване на структурите на властта, по-строго прилагане на законите, борба с корупцията.
 

Секстилът на Юпитер с Уран, в сила от края на януари и целия февруари, ще носи широта и прогресивни възгледи във всички сфери на живота. Този аспект предизвиква поредица от необичайни събития, повечето положителни. Под негово влияние може да настъпи подем на революционните изявления в медиите.
 

Важен за 2013 г. ще е и хармоничният аспект на Сатурн с Нептун, който ще се проявява най-силно през юни и юли. По това време много хора ще получат възможност да приложат идеите и желанията си в живота. Ако се направят решителни и последователни стъпки към осъществяване на мечтите, те ще станат реалност. Това време е целесъобразно да се използва за дълга и сериозна работа, изследвания във всяка област и творчество.
 

Тригонът на Юпитер и Сатурн също ще бъде важна положителна особеност на 2013 г. Когато тези планети си взаимодействат хармонично, много проблеми се решават, изглаждат се противоречия, а конфликтите се смекчават. Този аспект ще действа през юли и декември и дава големи възможности за постигане на напредък особено когато е свързан с дългосрочни цели. Това ще бъде и един от най-добрите периоди през годината за започване на нови и продължаване на дългосрочни дела и бизнес, които изискват сериозен подход.
 

През август 2013 г. Юпитер застава в опозиция на Плутон и квадрат с Уран. В този взривоопасен период може да възникнат социалнополитически и икономически сътресения в много страни.

Тогава се увеличава вероятността от промишлени аварии, катастрофи и природни бедствия. Бдителността и вниманието ще помогнат да се избегнат много неприятности по това време.
 

2013-а обещава да бъде бурна и конфликтна в световен мащаб. А за всеки отделен човек е от голямо значение къде в личния му хороскоп попада квадратът на Уран с Плутон - най-важният планетен аспект на годината. (24часа)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7359 |02.01.2013 Интелигентността не е порок! . 0| 8932 |31.12.2012 Погребална еротика рекламира траурна агенция . 0| 6914 |26.12.2012 Далаверите на могъщите . 9| 24878 |18.12.2012 Аспаруховият мост №1 в света по жертви

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads