Реклама / Ads
18| 21910 |02.06.2018 МИСТЕРИИ

Феноменът Стоянка Митева: Идват социални и политически бури наесен

.
Стоянка Митева
След юни в управлението на страната ще започнат промени. Не само смяна на министри, но и завои в някои от политиките на правителството. Българите се чувстват като сираци, ужасно се нуждаят от справедливост. Болните се увеличават като лавина.
 

Това прогнозира пред Фрог нюз феноменът от Димитровград Стоянка Митева. Наследничката на Ванга и Вера Кочовска, както я наричат мнозина, рядко говори по политически теми. При нея обаче често ходят политици, които искат да узнаят какво очаква страната и самите тях в бъдеще.

 

Често ме питат за пари, за лични неща, за сватби и любовни истории. Иска ми се да се интересуват повече как живеят хората и да правят всичко, за да улеснят живота им.

Наесен ще има драстични промени, истинска буря се задава. Много мъка се е натрупала, много лъжи се изговарят, хората са уморени. София не е провинцията и на жълтите павета не се вижда как изнемогват българите по села и градове. Болести, болести… Несправедливост на всяка крачка. Все по-често ме молят, за да помогна срещу заболявания. Но тези болести са най-вече от напрежение, от мизерия и лошо отношение. Когато един народ не вярва на управниците – идват бурите. Ще има българска буря, - категорична е Митева.

 

Бойко Борисов имаше голяма подкрепа през първия мандат. Хората му повярваха. Само че вече десет години нищо не се променя. Идват млади семейства да търсят лек за детето си. Идват хора с тежки, нелечими заболявания. Смущавам се, че някои от тях, вярват, че може да се промени съдбата им. Няма как да стане. Виждам отчаяни хора и това ме наранява. Мъча се да облекча болките им, да помогна с каквото мога. От цялата страна идват. От София идват политици и заможни бизнесмени, а от провинцията – угрижени хора.

 

Стоянка Митева е сравнявана от мнозина с Вера Кочовска и Ванга. Тя обаче не обича тези сравнения. Те са изключителни, феноменални, доказани от учени и изследователи. Аз имам енергия, която ми дава сили да помагам на хората. С каквото мога. Това ми стига. Нямам право да отказвам помощ, споделя Митева, която често е наричана от медиите „ясновидката на елита“.

 

Очаквайте интервю със Стоянка Митева, в което тя разкрива какво очаква България, българите и управлението на страната.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 15275 |31.05.2018 Цветанов не се явил в бТВ да коментира Борисов в Русия. Предателство? . 1| 5999 |31.05.2018 Всяко трето българче прави секс на 13 г. . 7| 10987 |30.05.2018 Путин под мустак: 300 000 руснаци имат апартаменти на българското Черноморие за 5 млрд. USD . 0| 5498 |30.05.2018 Няма да има ”турско присъствие” в небето ни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads