Реклама / Ads
41| 10911 |23.10.2017 МИСТЕРИИ

Фрог нюз разкри мистерията: US-военни са били в хижа „Родопи“ над с. Чурен

.
Такъв самолет ли са търсили американците?
Американски военни са прекарали десетина дни това лято в района над с. Чурен в Родопите. Те превърнали в своя база хижа „Родопи“, бивша държавна почивна станция. Тяхното присъствие събудило любопитството на местните жители, но те така и не разрбали, защо са там чужденците.
 
Все пак някои били чули, че са издирвали паднал самолет от Второта световна война.

Присъствието на US-военните е било предварително съгласувано с българските власти. Това съобщиха за Фрог нюз източници от парламента. Един от информираните бил Цветан Цветанов, шеф на Комисията за вътрешна сигурност.

 

Във Фейсбук се появиха версии, че американците са търсили следи от извънземни цивилизации. Любопитството е провокирано от снимки на американски военен хеликоптер Chinook, кацнал в подножието на български връх. Къде точно е това обаче, не се съобщава.

Чурен е малко селце, в което през зимата остават 4-5 човека. Предполага се, че става дума за експедиция, която издирва паднал американски самолет B-17 Flying Fortress („летяща крепост“) от времето на Втората световна война. Както е известно стотици британски и американски бомбардировачи и изтребители са пускали бомби и са обстрелвали български градове и села в края на 1943 и до средата на август 1944 г. Свалените „летящи крепости“ над наша територия са над 90. Затова е доста странно след толкова години да бъде издирван точно такъв самолет, при това в Родопите, където не е известно да е имало бомбардировки. Най-близкият район, обект на въдушни атаки е Карлово, което е на повече от 70 км разстояние, в посока Стара планина.

Село Чурен

 

Колкото до извънземните – те са тема на медийни публикации и спекулации непрекъснато. Само през последните две години съобщенията, свързани с извънземни в Родопите са над 120. В някои от тях се твърди, че под Пловдив има център на цивилизации от друга галактика.

Дали такъв „център“ е изграден и край село Чурен вероятно ще научим от някои „професори“, които от години разказват всякакви истории за връзките на траките с Космоса. Възможно е тези „разкрития“ да са стигнали и до НАСА, откъдето да са изпратили специална експедиция да проучи терена.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5186 |07.10.2017 БСП плаши ГЕРБ с нови разкрития за роднински връзки в управлението . 1| 3978 |30.09.2017 Каталунският премиер разкритикува ЕС . 1| 3902 |19.09.2017 Томислав Дончев разкри: Няма разлика дали ще откраднеш милиони или ще дадеш подкуп от 50 лева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads