Реклама / Ads
13| 17116 |11.09.2018 МИСТЕРИИ

Фрогоко: Срам! Министерството на отбраната върти автоджамбазлък

.
Министерство на отбрана в безсилието си да реши проблемите в армията, както кадрови, така и проблемите с техниката, започва да се занимава с все по абсурдни и несвойствени дейности!
 

Наш читател видя нещо странно и силно обидно за една толкова сериозна и авторитентна институция като Министерство на отбраната. На частен автомобил модел Ауди А3 със старозагорски номер СТ 9020 РА на рамката на номера е изписано „Въоръжени сили на Република България“. Нашият читател твърди, че от колата е слязъл сина на генерал-майор д-р Груди Ангелов, началник на ВА „Г.С.Раковски“ и голяма гордост на своя чичо Аню Ньойски.

 

Човекът, в чийто задължения влиза да обучава бъдещите офицери на патриотизъм и уважение към армията, позволява собствения му син да се гаври с Въоръжените сили на България. Вместо да възпре сина си, той му позволява да погазва законите на страната и да осквернява институцията, на която дължи кариерата си.

Защо „Военна полиция“ спи и не предприема мерки или това се случва с благословията на политическото ръководство на армията?!?

 

Явно ръководството на армията е решило да предприеме екстравагантни методи за популяризиране на войнишката професия и след дефилето на „синята каска“, дойде ред да се изписва „Въоръжени сили на Република България“ на номерата на частните автомобили.

 

Тези рекламни рамки, обикновено се слагат от автоборсите или автосалоните, от които е закупена колата. Това значи ли, че министерство на отбраната е започнала да се занимава с автоджамбъзлък и по този екстравагантен начин ли е намерила да се рекламира и коя аудитория иска да впечатли? Може би началникът на Военна академия по този начин иска да привлече студенти и бъдещи офицери?!?

 

Министерство на отбраната има ли ръководство и контролни служби или се е превърнало в цирк, в който служат клоуни без капка уважение институциите и държавата?!

 

Калин Пернишки

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8653 |17.08.2018 Падна сайтът на Министерството на правосъдието . 3| 12894 |12.06.2018 Фрогоко: Двете жилища на Георги Костов станаха по 60 кв. м, след като оглави ”Митниците” . 5| 9116 |04.04.2018 Фрогоко: Шефът на затвора в София за втори път изпуска затворници . 1| 7710 |07.09.2017 ФРОГОКО: МВР възлага ДНК-експертизи на неакредитирана частна лаборатория

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads