Реклама / Ads
0| 5064 |04.09.2016 МИСТЕРИИ

ГЕРБ избрали 2-ри октомври зодиакално, за да си кажат кандидат-президента

.
Ретроградният Меркурий се случва 3 пъти в годината, но напоследък се заговори повече за него. В политическата игра не е хубаво да се шегуваме с него, там е по-добре да се съобразим с неговото присъствие и движение, каза по НТВ астролжката Марияна Добранова.
 
Не би трябвало премиерът да се шегува с ретроградния Меркурий, защото е роден под знака Близнаци. Ако влияе на някой, то това са Близнаците и Девите, каза тя по повод думите на Борисов, че го съветват да отчита астрологичните фактори при вземане на важни решения. Особено настойчива в това отношение била министър Екатерина Захариева.
 
Ретроградният Меркурий е от 30 август до 22 септември - не е толкова неприятен, защото е в знака Дева и там не пречи толкова много, каза Добранова. В момента би повлиял, но не толкова много. Всяко нещо, което е свързано с комуникацията и договарянето, е ударено, ако той е в лоша позиция. Когато обаче е в Дева, хората стават по-практични, рационални и обмислящи нещата. Ако се случи примерно да е в знака Риби, където е в най-лошата си позиция, тогава може да говорим, без да мислим, да взимаме емоционални решения, да бъдем измамени или ограбени.
 
В началото на септември до началото на октомври има и позитивни тенденции. Юпитер преминава в знак Везни от 9 септември и дава много добри възможности, особено за хората на изкуството. На 2-ри октомври има съвпад на Слънцето с Везни и Юпитер и затова е много добре за старт на предизборната кампания. Не вярвам да е подбрана случайно тази дата от ГЕРБ.
 
Някои политици се съобразяват, има хора, с които работя от много години. Има и такива, които се съобразяват спорадично. Вие знаете, че много от президентите на САЩ са се съобразявали с тези неща, както и всички големи владетели на Англия и Франция са се съобразявали.
 
Има и други ретроградни планети. Даже в този период са още 3 – Уран, Нептун и Плутон. Ретроградният Плутон приключва на 25-ти и ако планираме важни неща, независимо дали са свързани с политиката или личния ни живот, е хубаво да се съобразим да го направим на 1,2,3 октомври, защото този период съвпада и с новолунието на Везни. Хубав период не само за политиците. От 9-ти септември късметът започва да работи за Везните, Близнаците и Водолеите. Всеки в своето обкръжение има хора, родени под въздушната стихия и това е добре като цяло за комуникацията, заключи астроложката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4412 |02.09.2016 Избираме 13 кмета на 2-и октомври . 0| 4182 |30.08.2016 ГЕРБ пак отложи - обявява кандидата си на 2 октомври . 1| 4985 |21.08.2016 Юнкер: ЕС може да се договори с Турция за безвизов режим от 1 октомври

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads