Реклама / Ads
15| 20674 |12.12.2014 МИСТЕРИИ

Ясновидци: 2015 г. с финансови проблеми за България

.
Предстои трудна 2015 година за България. Вибрацията на годината е свързана с финансови проблеми, ще се направи преструктуриране в Министерството на отбраната, на Здравеопазването, на Образованието - ще има смяна на министри. Ако новото правителство не е подложено на натиска пак на протести, ще направят тези промени.
 
Това е прогнозата на ясновидеца Роберто Методиев, който бе гост в сутрешния блок на ТВ7.

Гадателката на Силвио Берлускони - Теодора Стефанова пък видя разединение на Реформаторите и потвърди смяната на министри по-рано от април месец. По нейно мнение хората пак ще излязат на улицата на протести.

"Голяма грешка е да се дадат важните министерства на Реформаторите, защото там ще са най-големите грешки", категоричен бе Роберто.

"В началото на февруари, март и април ще има недоволство заради енергетиката. Въпреки промяната на министрите все пак ще има предсрочни парламентарни избори, като преди това ще направят промени в Изборния кодекс", добави Теодора. Позитивните неща са, че ще бъдат отпуснати пари по важни еврофондове - ще се строят магистрали, ще станат важни положителни промени в спорта заради Красен Кралев.

"От напрежението в Украйна ще тръгнат проблемите и при нас, ще има "Южен поток 2", ще има проучвания за шистов газ в Добруджа. Хората няма да са доволни и заради проблемите в земеделието и пенсионната реформа", допълни прогнозата си Стефанова.

Роберто добави, че по-конкретно "държавата трябва да обърне сериозно внимание на язовирите, защото пак е възможно да се случат наводнения, които ще са около февруари. Ще има затворени язовири, но това едва ли ще спаси положението. Ще има инвестиции и успехи в строителството. Но държавата трябва да внимава какви кредити тегли, защото числото на годината е 8. Банките догодина ще отпуснат свежи пари и ще се върне доверието в банковата система."

Ясновидецът прогнозира още, че Бойко Борисов трябва да води важни преговори за еврофондовете и не вижда да стане президент, но Теодора смята, че той ще е следващият президент на България, който ще въведе ново начало.

"Февруари-март ще започнат преговори за седми блок на АЕЦ "Козлодуй" и още догодина ще сме една независима енергийно държава, категорична е тя.

Според Роберто Борисов и Плевнелиев са двамата най-силни мъже в държавата в момента. Тежка година ще бъде за целия Реформаторски блок, вещае той, а и двамата гадатели бяха категорични, че Радан Кънев и Меглена Кунева ще се разцепят. Кънев ще бъде силно уязвим и това ще се отрази на целия Реформаторски блок. Възможно е разцепване и в Патриотичния фронт, а според Теодора те ще са най-важният фактор, водещ до предсрочни избори.

По мнението на Роберто БСП трябва да се отдръпнат от властта и да привлекат нови лица, като отново ще има разцепване и при тях.

"Политиката в България следващата година трябва да е много компромисна", заключи Роберто, а и двамата са категорични, че идва времето на жените-лидери в политиката и дори за министър-председател жена.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8120 |11.12.2014 Гадателката Соня: Петко Сертов е жив, в чужбина . 40| 6138 |11.12.2014 Борисов намери изчезналия си Христос . 2| 6493 |10.12.2014 Издирва се и скандалният бивш игумен дядо Борис . 1| 5864 |09.12.2014 Отвориха саркофаг с древноегипетска мумия на 2500 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads