Реклама / Ads
0| 7248 |01.06.2014 МИСТЕРИИ

Юни - щедър към повечето зодии

.
Месец юни се очертава като много добър за зодиака. Почти всички представители на отделните зодии ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата за тях.
 

Овните ще имат спокоен юни с положително развитие на нещата във всички посоки. Ще усетят емоционална сигурност в приятелските и любовните и отношения и вътрешно равновесие.

За телците настъпва благоприятен месец за промените, които планират от доста време. Само трябва да внимават да не надхвърлят предвидените разходи. Ще се справят с всички проблеми и ще постигнат желаното и в работата си.

Близнаците ще имат големи възможности за подобряване на живота. Не бива да поемат големи рискове, които биха застрашили печалбите им, но във финансово отношение те така или иначе не са особено дръзки.

При раците ще има еротично-романтичен климат, който ще доминира в живота им и ще помогне за разрешение на проблемите. Необвързаните ще бъдат приятно изненадани с нова голяма любов.

Труден юни се очертава за Лъва. Оптимизъм и песимизъм ще се редуват, проблеми вкъщи и напрежение ще го притесняват. Нещата обаче ще започнат и да се оправят, ще се отвори шанс за нови начинания.

При девите се отваря възможност за увеличаване на приходите, стига да се погрижат за висящите от миналото задължения.

И везните ще са доволни. Самотните да не си стоят повече вкъщи, защото сега е най-добрият момент за започването на нова страстна и незабравима връзка.

Юни е подходящ за сериозни начинания и новаторски идеи при скорпионите. Подреждането на планетите ги прави по-дисциплинирани и по-ефикасни в действията.

Стрелците трябва да са много внимателни, защото има вероятност да направят погрешна преценка и ход в някоя ситуация и да се окажат измамени.

Месецът е благоприятен за промени и нови начинания при козирозите. Ако останат съсредоточени и решителни, този месец могат да направят чудеса.

Водолеите решително и агресивно ще преследват целите си. Това може да ги направи нетърпеливи и прекалено конкурентни. Ще трябва да си поставят някакви граници, за да не излизат нещата от контрол.

Рибите ще имат възможност да изразят открито чувствата си. Ще открият цел в живота и в личните си отношения и непознати дори за тях черти и умения на характера им.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 8113 |30.05.2014 Чудо: Двуметров "фалос" цъфти в Мексико . 2| 6537 |29.05.2014 Управляваме самолет само с мисълта си . 0| 9091 |28.05.2014 Отслабването се крие във върха на пръстите . 2| 6693 |24.05.2014 Кучета откриват рак на простата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads