Реклама / Ads
0| 6620 |27.03.2015 МИСТЕРИИ

Избери врата и виж бъдещето си

.
При предоставена възможност да надникнем в бъдещето, почти всеки от нас вероятно би се възползвал без да се подвоуми. А какво ще кажете, ако всичко, което трябва да направите, е да изберете между няколко врати и разкритият пред тях път. Изберете вратата, която според вас изпъква най-много, и вижте какво може да научите за вашата личност и потенциалното ви бъдеще. Резултатите обикновено са много точни.
 

Ако изберете първа врата, пътят ви е волен. Вие сте типа човек, който се нуждае от много пространство. Необходима ви е свободата да правите нещата по вашия си начин, предпочитате да вървите по път, който сам сте си начертал, и то такъв, който крие безброй възможности и завои. Не искате да се чувствате ограничаван и сте силно независим, дори бунтар, но не обичате конфронтацията. Склонен сте да оказвате съпротива пасивно. Мразите да ви припират и предпочитате да отделите времето, за да се наслаждавате на живота. Твърде сте зает да се радвате на света, за да се стараете да привличате вниманието към себе си.

 

Втора врата разкрива път, който е личен. Вие сте от хората, които предпочитат да пътуват сами. Обичате да наблюдавате, да размишлявате и да нищите каквото се върти в главата ви. Предпочитате пътеки, които са пригодени за самотен пътник. Можете да се срещате с други хора щом стигнете дестинацията си, но първо ви е нужно презараждане. Вие сте много оригинален и проницателен човек. Виждате света по уникален начин и останалите хора могат само да почерпят от гледната ви точка. Падате си малко самотник, но общувате с хора добре, когато отделите време за това. Винаги сте много отзивчив.

 

Зад третата врата пътят е цветен. Вие сте много ангажиран и ангажиращ човек. Обичате да бъдете част от света... да изживявате всичко, което той предоставя. Идеалната пътека за вас е изпълнена с цветове, вълнения и красота. За вас целта е по-скоро самото пътуване, отколкото крайната точка. Любознателен сте и се стремите да научавате още и още неща. Обичате да инициирате разговора и задавате много въпроси. Интелектуалец сте и сте духовит. Притежавате повече живец отколкото ще успеете да изразходите и винаги карате хората да се смеят. 

 

Ако изберете четвъртата врата, пътят ви е вълнуващ. Винаги вървите напред в живота, при това често в посока към неизвестното. Вие просто действате и се оправяте с последствията по-късно. Идеалната пътека за вас е непредсказуема и може би малко плашеща. Влече ви непознатото. Често сте този, който нарушава правилата, като можете да бъдете лекомислен. Случва се да действате без да мислите, но в крайна сметка нещата ви се подреждат. Изключително спонтанен сте и непрекъснато търсите тръпката. Ще се възползвате максимално от времето, което ви е дадено на земята.

 

Пета врата ще ви поведе по един приканващ път. Търсите мир и сте непретенциозен човек. Доволен сте като цяло и не обичате да ви закачат много много. Идеалната пътека за вас е приятна и с ясни очертания. Искате да се наслаждавате на пътя си и да знаете предварително в какво се забърквате. Често избирате по-лесното, ако това е възможно. Животът е достатъчно труден и никога не искате да го усложнявате допълнително за себе си, вие сте стабилен и подкрепяте хората около себе си. Известен сте със своето постоянство и приземената си перспектива за нещата.

 

Шестата врата отваря един тих път. Цените самотата във всички аспекти на живота си. Можете да прекарвате огромни периоди съвсем сам без да се чувствате самотен. Идеалният път за вас е много мирен и тих. Искате да поемете всичко около себе си без да се чувсвате пренаситен. Търсите смисъл във всеки аспект от живота. Своя водите много обмислено – в действията си, както и в мислите си. Не обичате тълпите, но харесвате хората. Цените атентичните отношения и предпочитате дълбочината на общуването на четири очи.

(https://kanal3.bg/news/lifestyle)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 13288 |26.03.2015 Извънредно! Извънземни пратиха хабер на Земята . 2| 5401 |25.03.2015 Валят сигнали за убитото момченце . 3| 6985 |24.03.2015 Мъж вися във въздуха 5 ч пред смаяни погледи на минувачи . 12| 6002 |23.03.2015 Извънземни имат пръст във взривовете в Иганово

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads