Реклама / Ads
10| 9713 |02.10.2013 МИСТЕРИИ

Извънземни разцепили „Леденика”, дирели космически кораб

.
Извънземни преди дни са се опитали да измъкнат отдавна погребан космически кораб в земята под пещерата „Леденика” и това е причината в нея да се появи пукнатина, разкрива сензационно пред в. „Ретро” гадателката Нанка Гелева.
 

От съображения за сигурност се наложи природната забележителност да бъде затворена за посетители.Екипът от експерти-пещерняци и опитни геолози от Минно-геоложкия унивеститет прецениха, че никой още не може да каже колко дълбока и колко опасна е тази пукнатина. И дали няма да предизвика сериозно срутване, което да убие туристи.

Ясновидката Гелева обясни, че НЛО-то е заровено на това място във Врачанския Балкан не случайно. То преседява там повече от 7 века. Но сега чуждоземците искат да приберат уникалната си машина с големи габарити, защото се опасяват да бъде изровена от иманяри. През миналата година поне десетина са ровили в района, убедени, че там са скрити злато и диаманти. Това задействало специална защитна система на летателния апарат, която веднага изпратила тревожни сигнали в Космоса. Притеснени, че НЛО-то може да бъде разкрито, извънземните решили да си го приберат. Но не са успели, пропукали само пещерата.

„ никой обаче не може дори да ги зърне, нито да ги снима. Защото телата им не са изградени от материя, която очите ни могат да видят”, категорична е гадателката.

Нанка разказа, че районът на старопланинската пещера не е избран случайно за скривалище на кораба. „Скалите върху масива са едни от най-здравите и са запазили тайнатна заровения космически кораб стотици години”, каза още тя.

Нанка Гелева е сред малкото ясновидки, съветвали бившия външен министър Соломон Паси. Преди години тя му предрекла, че ще се ожени за близначка. Тогава Паси само се изсмял. В началото на 2009 г. обаче той сключи брак с колежката си Гергана Грънчарова. Тя наистина има близначка, която се казва Михаела.

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7028 |05.06.2013 Ще търсим извънземни по топлината им . 15| 21604 |18.04.2013 Извънземни: В Царичина сме четирима, бяхме седем, двама загинаха, един е в Тибет . 19| 11143 |18.01.2013 Уфолози: Извънземните ще ни атакуват през март! . 8| 9837 |30.11.2012 Научна конференция: До 1 г. военни ще инсценират нападение от "извънземни"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads