Реклама / Ads
2| 8043 |01.07.2016 МИСТЕРИИ

Жените ще предпочетат роботите пред мъжете за секс

.
Британският футуролог д-р Иън Пиърсън твърди, че към 2025 година жените в развитите общества ще правят повече секс с роботи, отколкото с истински мъже. Трендът набира сили и вече голям брой жени избягват мъжките ласки, в полза на механичните. Сексът с роботи ще стане толкова популярен до десет години в развитите общества, че той ще измести традиционните полови сношения на Хомо сапиенса.
 
"Отначало много дами ще изпитват известни резерви към роботите като любовници, но няма да им отнеме много време, за да привикнат с тях", смята футурологът.

Изкуственият интелект на роботите, тяхната механика и движения се усъвършенстват със скоростта на светлината. "Те бързо могат да станат приятели и да завържат трайни връзки. Погнусата от тях постепенно ще изчезне. Ще се развие нова тенденция - робофилия, когато жените започнат да се влюбват в своите андроидни партньори", прогнозира Пиърсън.

Според експертите хората вече са започнали да развиват робофилия, макар и не в строго сексуалния смисъл на думата. Проучване е установило, че почти всеки е склонен да се довери на робот, без да поставя под съмнение преценката на машината.

Изкуственият интелект, от своя страна ще подлежи на програмиране и настройка, така че да се отнася винаги по най-добрия начин със своя собственик, поставяйки него над себе си.

Според някой тази тенденция се дължи на егоистичните нагласи в човешката психология.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5792 |12.06.2016 Професор: Секс роботите са заплаха за човечеството . 30| 80060 |07.11.2015 Племето хунзи: Живеят по 120 години, жените раждат на 65, нямат рак . 1| 5500 |09.02.2015 Ще вземат ли роботите работата на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads