Реклама / Ads
15| 12927 |17.04.2011 МИСТЕРИИ

Людмила Ким: Прощавайте, обидените хора се разболяват

.
Людмила Ким
Само от злоба обикновеният човек може да урочаса. Особено силно е проклятието на майката. Предсказала на Желю Желев, че ще стане президент.
 

Руската лечителка Людмила Ким, родена в Чечня, казва, че природата на коварната болест рак е разнообразна. „Според някои става дума за микроби, а аз вярвам, че ракът е заболяване на кръвта на обидения човек, който не е простил и това трови кръвта му”, каза Людмила Ким в предването на Люба Кулезич по ТВ7 и припомни, че и Христос казва, че трябва да се дава прошка.

70- годишната химичка по образование започва да лекува, когато е на 30 години. На въпрос какво прави, че изглежда толкова млада, тя отговаря: „Старая се да се моля всеки ден. Пия билки – всяка пролет пия отвара от глухарчета за стомаха и за черния дроб. Има една китайска пословица – Всички неприятности трябва да се възприемат със специалното място, наречено дупница, тоест със задника”.

Въпреки че е автор на 12 книги, Людмила Ким не може да си позволи пътуване до България. „Събирам пари, за да лекувам сина ми. Алек е аутист. Виновен за болестта му е пра-прадядото на мъжа ми, воювал на страната на холандците в Индонезия. Убил е случайно дете и майката е проклела целия му род”, разказва тя семейната прокоба.

Според нея дори само от злоба обикновеният човек може да урочаса. Особено силно е проклятието на майката.

„Аутизмът може да се лекува. За тази цел има молитви. Вярвам в това. Зависи от волята и енергията на човека. Добрата дума я обичат и котките.”, казва Ким.

Людмила Ким е била приятелка на Ванга, лекувала я е. Предсказва на Желю Желев, че ще стане президент.

На въпрос кой ще бъде новият български президент, Людмила отговаря, че не е мислила за това. „Не познавам премиера на България. Предсказвам, само ако човек се обърне към мен”, отговори Ким на въпроса каква е съдбата на Бойко Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 67| 20175 |14.04.2011 Манастир пази десет века тайни на знатен род . 16| 20063 |07.04.2011 Черно тото вкара в гроба Мишо Бирата . 41| 11355 |03.04.2011 Л. Ким: Не осквернявайте името на Ванга . 5| 32499 |30.03.2011 Д-р Ния Сърбянова: Кошмарът на патоанатома: трупът оживява

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads