Реклама / Ads
1| 7428 |22.09.2012 МИСТЕРИИ

Мъж готвил съпругата си 4 дни; преди това "случайно" я убил

.
Психарят опитал да я скрие, да се самоубие, но сега ще се произнесе съдът.
 

Американски готвач убил, а след това и сготвил собствената си съпруга, съобщава Los Angeles Times. 49-годишния Дейвид Виенс извършил инцидентното според него убийство в края на 2009 година, съобщи inews.

Една вечер, прибирайки се след запивка с приятели, Виенс се опитвал да заспи, когато жена му, Доун Виенс, нахлула в стаята и започнала да му крещи. След като неуспял да я прогони с думи, подпийналият готвач опитал физическа саморазправа. Той заключил жена си във всекидневната на къщата, но преди това завързал краката и ръцете ѝ и залепил устата ѝ с тиксо.
 

Впоследствие Дейвид Виенс се върнал в семейната спалня и заспал. На другата сутрин половинката му била мъртва. Виенс признава също, че двойката имала дрязги помежду си, защото жена му била откраднала известна сума пари от касата на неговия, към днешна дата несъществуващ, ресторант.
 

И ако до този момент можем спокойно да говорим за битово убийство, то от тук насетне по-скоро става въпрос за историята от типа "вие трябва да се шегувате". Откривайки половинката си мъртва, американският готвач спонтанно се превърнал в американски психар. Виенс тотално откачил, когато започнал да търси начин, как да се отърве от тялото. Готвачът решил да вкара мъртвата си жена в голям варел.
 

След това, в продължение на четири дни, той готвел отделни части от тялото ѝ. По време на скорошните признания на Дейвид, които били записани на касета, шефът на отдел убийства в Лос Анджелис Ричард Гарсия го попитал дали действително е готвил тялото на Доун в продължение на четири дни. "Готвих я четири дни. Държах тялото охладено. Не преувеличавам – аз бях там, ясно?", бил отговорът на готвача. Единствените останки от жена му, които били намерени на по-късен етап, са нейният череп заедно с челюстта. Тях Дейвид скрил в таванска стая в къщата на майка си. 

 

През март 2011 година готвачът опитал да се самоубие, скачайки от 25-метрово възвишение. Малко преди това разследващите изчезването на жена му го обявили като заподозрян по случая. Опитът за самоубийство не се оказал успешен и днес Дейвид Виенс се явява в заседателната зала в инвалидна количка. Дейвид Виенс признал за случилото се с жена му на своята дъщеря и жената, която срещал след изчезването на Доун.

И двете ще се явят като свидетели по делото, след което съдебните заседатели ще вземат окончателно решение за присъдата на американския психар.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 24181 |24.11.2009 Махатмите от Шамбала ни пускали предупредителни пиктограми . 6| 10195 |08.03.2009 Изнасилвач стана герой на пиеса, още преди да влезе в съда . 4| 5946 |24.10.2007 Предизборното „пазаруване” засенчи коледното

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads