Реклама / Ads
Frognews
0| 6157 |11.05.2013

Малки прогнози за 11 май 2013 г.

.
Съботна вечер не е добра за търговия, за закупуване на различни вещи. Около обяд трябва да се внимава какво се яде. Склонността към алкохола ще е с една идея повече.

Денят започва със съвпад между Луната и Венера в знака на Близнаци. Това се случва рано сутринта преди изгрев слънце, поради което няма да се почувства явно от повечето хора. Разбира се, че ще се изрази повече като приятни и красиви сънища. Тези, които тръгват рано на път ще имат успех и ще се чувстват заредени, оптимистични и жизнерадостни. Чудесно и в доста любовно настроение ще се чувстват тези, които напускат рано сутринта барове и дискотеки.

Времето е много подходящо и за Паневритмия, особено в планината.        Рано сутринта е подходящото време за нови малки финансови начинания, за кратки пътувания.
 

Към обяд настъпва промяна в настроението. След 11.00 часа докъм 14.00 часа много хора ще се почувстват объркани, разстроени, могат да се отложат срещи, ще има недоразумения с приятели, някои ще бъдат излъгани, ще се загубят пари. Не трябва да се вземат важни решения. Има опасност от самозаблуди, илюзии, неясноти. Ще се усложнят някои психически заболявания. Интуицията при повечето хора ще е блокирана. Може да има психологически манипулации. Не вярвайте абсолютно на това, което ви говорят, особено по-важни за вас теми.
 

Пак около обяд трябва да се внимава какво се яде, защото ще има склонност към неподходящо смесване на храни, отравяния, стомашно-чревни кризи. Склонността към алкохола ще е с една идея повече.
Вечерта на 11 май е много по-благоприятна за всякакви начинания и особено за среща с приятели, за повече комуникации, разговори, кратки пътувания, добри предложения. Времето след залез слънце е момент на добро емоционално разположение, вътрешна активност и желание за кратка промяна и веселие. Чувствата и интуицията ще са водещи в повечето действия.  


Това е време, когато ще се получат добри новини, човек може да спечели повече приятели, да бъде активен в обкръжението си, да се сдобие с ценна информация. Времето е много подходящо за ходене на кино.


Същевременно тази съботна вечер не е добра за търговия, за закупуване на различни вещи, за попълване на документи, за писане на важни съобщения и писма, за решаване на финансови въпроси с роднини, за покупко-продажби, както  и за учене. Решенията в тези посоки могат да не са най-подходящите и да се изпусне съществен момент. Тези, които са на работа ще чувстват повече скука и еднообразие. Ще вземат по-трудни решения.  


Силва Дончева 2013г © www.astrolog.tk
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Хремата на мъж се оказала "изтичане на мозъка" 3| 8248 |09.05.2013 . Най-старият слънчев часовник в света е край Хасково 5| 7437 |06.05.2013 . Модерното изкуство - оръжие за ЦРУ 3| 6425 |30.04.2013 . Разстреляният дърводелец спрял блудство с ученичка 4| 6850 |26.04.2013

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ