Реклама / Ads
0| 6869 |13.01.2014 МИСТЕРИИ

Мистерия: Изчезна безследно студент на 23 г.

.
позвънете на тел. 112, ако имате информация
23-годишен студент е в неизвестност от 30 декември. Младежът е обявен за национално издирване, но до момента нито близките, нито приятелите му имат връзка с него. Молбата им е, който знае нещо за Деян, да помогне.
 

Телефонът на абоната е изключен или е извън обхват. Деян Данов напуска дома си във врачанското село Зверино ден преди Нова година и оттогава от него няма следа, информира БТВ. „На 30-ти сутринта за последно разговаряхме, не ми каза нищо - къде отива, като се прибрах на обяд, го нямаше, изключен телефон, оттогава до днес не знаем къде е”, обясни майката на Деян Латинка Данова.

 

23-годишният младеж е студент първа година в Техническия университет. В деня на изчезването хора от селото го видели да си купува кафе, а после да се навърта около ж.п. гарата. Надеждите, че се е прибрал в общежитието да се подготвя за изпити, се изпарили, след като сестра му не го открила там. Най-притеснителното е, че Деян е оставил личната си карта вкъщи, не е взело нито багаж, нито пари. Въпреки това близките не могат да повярват, че се е случило най-лошото. „Може да е отишъл при приятел от последните три месеца, приятелка, за които ние не знаем, не е ходил в общежитието, ключовете са му тука”, сподели майката.

 

Преди три години момчето претърпяло тежка катастрофа, след която изпада в продължение на месец в будна кома. Възстановяването е бавно и мъчително, но с помощта на лекарства мозъкът укрепнал и невролозите дали надежда, че момчето ще може да учи. Това била голямата му мечта - да смени селото с големия град и да се докаже. Седмицата преди да изчезне обаче, младежът се затворил в себе си.

„Той беше леко неузнаваем, избягваше ни, мълчеше и не говореше, приятелите казват, че е имал някакви планове, за които и на тях не е казал”, допълва майката.

„Бил е някъде на Ребърково на стоп, момчета от селото са го виждали, направо всичките сме потресени от случая. Някъде се е отстранил от близките, от хората, но най-лошото не допускам, не”, коментира съседът Илиян Димитров.
 

Не допускат и приятелите му. Казват, че Деян е буен и избухлив, но след катастрофата много ценял живота, затова и се записал да следва. „Много се стимулира с университета, просто това му беше фикс идея в живота, да се запише в София”, обясни съученикът на Деян Генади Димитров. „Само и само да се махне оттук, защото няма с кой да комуникира тук, записа се там, с приятели, да може да учи, да се развива, и просто не очаквахме, че един прекрасен момент той ще изчезне ето така”, казва съседката Таня Симеонова.

 

„Надявам се да не се е случило това, което всеки почва да си мисли”, добавя Генади Димитров. Майка му го призова да се върне у дома. „Ела си, чакаме те”, казва тя.

От полицията призовават, който има информация за местонахождението на Деян Галинов Данов, да съобщи на телефон 112 или в най-близкото полицейско управление.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 7566 |12.01.2014 Българинът все по-отчаян . 0| 6225 |11.01.2014 Кой бие журналистите? . 1| 11640 |08.01.2014 Зловещо, но факт: женски призраци трепят наред! . 0| 6476 |06.01.2014 Идентифицираха гробницата на Собекхотеп Първи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads