Реклама / Ads
10| 11365 |17.02.2012 МИСТЕРИИ

Нептун вещае наводнения и катаклизми

.
В хороскопа на Хилъри Клинтън се преплитат символи на войната и мъжката енергия Държавният секретар на САЩ Хилъри Клинтън е родена на 26 октомври 1947 в Парк Ридж, Чикаго /Илинойс/ под знака на Скорпион и влиянието на съзвездието на Везни.
 
Силното присъствие на съзвездието на Везни, чийто символ е Темида, определено отговаря на въпроса защо г-жа Клинтън е завършила право и има политическа и дипломатическа кариера. Много по-интересно е обаче влиянието на знака на Скорпион, който винаги е бил свързан със задкулисното, тайнственото и опасното. Скорпион управлява всички сфери в живота, които отговарят за подземния свят във всичките му форми и трансформации, банковата система, силите за сигурност, подземните богатства, арабския свят, тайните ложи на Черното братство.

Освен присъствието на няколко планети в знака на Скорпион, в хороскопа на Хилъри Клинтън се открива и едно много интересно натрупване на планети в знака на Лъв, които сами по себе си съчетават всичко най-страшно в астрологията, съответно и в живота. Това са Марс и Плутон, които буквално са на един и същи градус по еклиптиката и Сатурн, който не е много далеч от тях.  Това преплитане на символите на войната и мъжката енергия /Марс/, на смъртта и трансформацията /Плутон/ и властта и кармичните влияния /Сатурн/ е повече от показателно. Енергията и мисълта на такъв човек са
насочени изключително към тайна и задкулисна власт И това се извършва с една огромна лична амбиция и мощ, видно от присъствието на знака на Лъв.

Такъв човек може да премине всякакви препятствия и трудности и да постигне своето. Това е изключителна активност, агресивност, издържливост, последователност и не последно място твърдост, стигаща до жестокост.  С една дума това е хороскоп на жена, която може да ръководи не толкова и само външната политика на Съединените щати, но по-скоро силите за сигурност и особено военното разузнаване.  Меркурий, който е символ на мисълта, също като Слънцето е в знака на Скорпион в конфликтни, тежки аспекти към горепосочените планети. Това разкрива изключително потаен, бърз и мнителен ум. Той може да разкрива тайни и да създава такива, да вижда това, което другите дори не подозират. Никой не може да каже какво е в главата на един такъв човек, но при всички случаи това може да много опасно. Никой, нито човек, нито организация, нито държава не би си пожелал такъв враг. 

Присъствието на влиянието на женските планети -  Луна и Венера, в хороскопа на държавния секретар на САЩ е доста слабо. Венера е буквално съсипана в знака на Скорпион, където тя излъчва всичко друго, но не и истинска женска сила  И ако някой се заблуди от особената магнетичност и привлекателност на излъчването на планетата върху характера на г-жа Клинтън, ще съжалява силно. 

Чувствата, символизирани от Луната, също са потиснати в знака на Риби и на практика никога не се изявяват. Същевременно тази позиция разкрива и силна интуитивност и усет към психологията и мистичното. Оттук идват и много адекватните и дори предварително верни реакции на Хилъри Клинтън в общуването на дипломатическата арена. Най-добре разположената планета в хороскопа на Хилъри Клинтън е Юпитер. Той е чудесно ситуиран в знака на Стрелец. Оттам той я дарява с успехите, които има в политиката и дипломацията. Планетата разкрива огромна енергия, умение да се учи и общува, афинитет към правото и законодателството. В този смисъл попрището й като сенатор в Сената на САЩ може би е най-удачното житейско решение.

След октомври 2012 г. в хороскопа на Хилъри Клинтън се виждат някои тежки влияния, поради което решението й да не остава на поста държавен секретар на САЩ може би е правилно за самата нея. Ако стане обратното, това ще е изключително тежък, кошмарен мандат изпълнен с безкрайни затруднения, провали и препятствия. Тези неблагоприятни влияния са пряко свързани с работата и здравето и могат да бъдат смекчени, ако реши да се оттегли донякъде от пряката власт и да върне в сферата на законодателството. Посещението на Хилъри Клинтън в България с оглед на нейния хороскоп едва ли е било по икономически и корпоративни интереси. Тя просто има далеч по-мащабни задачи. Като се имат предвид звездните влияния, разговорите са били центрирани в областта на външната политика на България в рамките на ЕС.

В изказванията си по време на посещението си в България Хилъри Клинтън спомена желанието на САЩ за нарастващ натиск върху Сирия, както и несъгласие с руската позиция по въпроса. България беше похвалена и за военните мисии, в които участва, и особено за присъствието ни в Афганистан. Всички тези държави, включително и Иран, който е обект на много грижи за американската администрация, са все страни под знака на Скорпион в региона в Близкия и Средния изток.  Като се има предвид тревожната астрологическа ситуация през следващите години с оглед на лошите аспекти между Уран и Плутон,
в интерес на България е да не се намесва в конфликтните ситуации, които неизбежно ще последват. САЩ се интересуват от нашата икономика дотам, докъдето тя трябва да е самостоятелна и надеждна в рамките на ЕС, за да бъде в услуга на стратегическите интереси на НАТО и Америка.

Но вероятно вече сме се намесили, поне що се отнася до яростната реакция на природата в последната седмица. България е една от държавите с най-свещени места на планетата и затова дори участие в „миротворчески” мисии не е желателно. Присъединяването ни към НАТО през 2004 г. също беше грешно и ненужно с оглед на този факт. От друга страна, както писахме още през миналата пролет, поради навлизането на Нептун в собствения му знак на Риби, което се случва окончателно в момента, наводненията и в следващото десетилетие ще са много по-често явление.

Добре е да се подготвим за това, защото не само реките, но и морето може да ни изненада. Големи неприятности, свързани с морски бури, цунами, тайфуни и мощни наводнения ще съпътстват света през следващите 10-15 години и България също няма да е изключение от този природен фактор.

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 9238 |05.02.2012 О, чудо: Образ на светец се появи върху дърво . 7| 9633 |10.01.2012 Мистиката на числото "12" . 15| 11017 |03.01.2012 Нумероложка "видя" брак за Борисов и второ бебе за Станишев . 35| 14984 |02.01.2012 За суеверията или защо Б. Борисов не се бръсне в понеделник?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads