Реклама / Ads
8| 11716 |24.02.2011 МИСТЕРИИ

НЛО сигнализират по житни кръгове, за да не ни изпекат

.
проф. Лъчезар Филипов
Трябва да се почука на вратите на извънземните; наличието им е алтернатива.
 

В неделя вечер ми се обадиха от Италия, за да ми кажат, че съм класиран, обяви по БТВ българският астрофизик проф. Лъчезар Филипов, който попадна в класацията на десетте най-известни личности по света, които вярват в съществуването на НЛО. (Информацията е публикувана в “Дейли телеграф” и нарежда нашия учен до английския астрофизик Стивън Хокинг, бившия астронавт Едгар Мичъл, Джими Картър, Роналд Рейгън и Михаил Горбачов -б.р.)

Моите колеги ми се подиграват и се съмняват в наличието на извънземен разум; беше ми казано, че трябва да се отрека от тези схващания, защото съм срамял българската наука. Държавата през последните години всячески се стреми да затрие образованието и науката. Дали си луд или гениален зависи от средата, в която живееш, коментира професорът, участващ в един голям международен проект за житните кръгове. Създавал се информационен шум, за да не се възприема сериозно тази информация. Предпочита се да консумираме само това, което е на земята. Защото ако имаме достъп до чистата космическа енергия, ще забравим за нефта, напр., коментира професорът. Сигналите се рисували по житните полета, за да не се навреди на хората и животните.

Има два варианта: или има, или няма извънземни.
Ако ги няма, тежко и горко на нашата нещастна планета, която няма ресурс да живее кой знае колко, защото ще се окажем закопчани тук, каза Филипов. Наличието на извънземен разум би означавал други алтернативи. Стивън Хокинг смятал, че трябва да си траем и да не търсим контакт с извънземните, но това бил манталитета на слабите, който Филипов не споделял. По-добре би било да чукнем на вратата и да заявим, че съществуваме, смята той.

В момента имало доста натрупан материал, но реално обявен контакт нямало. Години наред тази информация е крита от правителствата. През 1942 г. при битката при Сталинград се появило НЛО, Сталин тогава не реагирал, а години по-късно папката отишла в КГБ. ФБР също засекретявало такава информация, напр. за падането на чиния в Розуел.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 11595 |21.02.2011 Вълците бесуват през Малък Сечко . 29| 19436 |12.02.2011 Вера Кочовска - разгневеният ангел . 29| 12875 |08.02.2011 Дисиденти ядяли бой заради Ванга . 2| 9370 |03.02.2011 Годината на Заека-късметлийска, уютна, с наслади

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads