Реклама / Ads
2| 6388 |21.03.2014 МИСТЕРИИ

Oбрат по случая с изчезналия Boeing

.
В интернет се появи нова интересна версия около изчезването на малайзиския Boeing 777. На борда на пътническия лайнер се е провеждал експеримент, който позволява на предметите да станат невидими. Версията се появи веднага след като американската компания Freescale Semiconductor потвърди, че на борда на самолета са летели 20 нейни служители, пише „Комсомолская правда".
 

Компанията се занимава с производство на чипове и електронно оборудване . Американски медии твърдят, че тя изпълнява повече военни поръчки. По-специално, компанията е специализирана в разработката на технологии, които могат да направят самолетите невидими за радарите, а изчезналите служители са били специалисти именно в тази област.

Нещо повече, няколко дни преди полета от Куала Лумпур в американското патентно бюро постъпва изключително интересна молба за регистриране на изобретение. В нея се описва технология, позволяваща на обектите да станат "невидими". Четирима от изобрателите, фигуриращи в молбата за патент, са били на борда на малайзийския самолет. Всичко това се вписва в интригуваща версия, че на борда на самолета се е извършвал неразрешен експеримент, който е излязъл извън контрол.
"Комсомолская правда" припомня, че подобен експеримент се е провеждал с кораба „Елдридж " , отново според слуховете , от ВМС на САЩ през 1943 година. Със специални мощни електромагнитни полета военните са направили опит да спрат кораба за известно време, след което той се е телепортирал на десетки километри. В този случай от 180-членния екипаж оцеляха само 21 души.

Според друга версия самият боинг не е бил нужен на никой. Някой просто е искал да се добере до патента, струващ милиарди долари. И още един странен детайл - предполага се, че собственик на американската компания е инвестиционният фонд Blackstone Group. Същият този фонд е взел под аренда Световния търговски център в Ню Йорк малко преди кулите-близнаци да бъдат разрушени от терористи...
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6839 |19.03.2014 Тайни за изчезналия самолет . 0| 5725 |19.03.2014 Изчезналият самолет променил курса си - 12 минути преди пилотът да каже "лека нощ" . 10| 9132 |13.03.2014 Засякоха сигнали от изчезналия самолет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads