Реклама / Ads
7| 30229 |09.08.2012 МИСТЕРИИ

На Олимпиадата – секс до дупка!

.
Някои тренират така...
Сексът е основна част от Олимпийските игри. Темата остава малко скрита зад блясъка на медалите и рекордите, но е факт. Социологическо проучване доказало, че в момента в Олимпийското село в Лондон между 70 - 75 на сто от спортистите мислят и се занимават със секс.
 
В същото време канадски учени от университета в Маккил публикуваха изследване, което оборва мита, че секса пречи на спортната форма. Нищо подобно, дори помага, категоричен е проф. Йен Шрайер.

 

Това в голяма степен обяснява защо в Лондонското олимпийско село вече са раздадени безплатно 150 000 презерватива. Кметът на британската столица Борис Джонсън заяви по този повод: „Даваме презервативи, защото спортистите трябва да вдъхновяват поколенията, не да ги създават”.

 

Поначало Олимпийското село е зона, скрита от хорските очи. Там се случват интересни неща, а повечето от тях са свързани със секса. Това пише в статия на американското списание ESPN. Практикуват го всички, но не влиза в официалната спортна програма, шегуват с в списанието.

Съвършенство.

 

Повечето спортисти на Олимпийските игри мислят за секс, признава трикратната шампионка Райана Лохт.

Игрите са направо пълни със секс. Правят го на всяка крачка, допълва и вратарят на женския футболен отбор на САЩ Хоуп Соло. Спортистите си падат по екстремните преживявания. Обичат крайностите. Тренират жестоко, но когато след състезанието са в бара – също не пестят сили. Олимпиадата е уникално събитие и всеки се стреми да направи неща, които да не забрави никога. Виждала съм доста двойки да правят секс в храстите на Олимпийското село, продължава Соло.

В Олимпийското село се събират накуп хиляди пораснали деца. Те са прекарали дни и месеци в спортните зали, на стадионите и в басейна. Изведнъж в един момент се оказват извън опеката на треньори и родители, извен обсега на папараците дори. Тогава му отпускат края, признава и ватерболистът Тони Азеведо.

В МОК всички са наясно какво се случва в селото. Не говорят открито за това, но сами препоръчали да се дадат онези 150 000 презерватива в Лондон. Разчета е на всеки участник да се паднат по 10 бройки.

На предната Олимпиада в Пекин раздали 80 000, но се оказали недостатъчно.

Испанският журналист Раул Вега дори разговарял по темата с различни спортисти. Те му признали, че секс по време на игрите, е направо „задължителна програма”. Помолили го обаче да не съобщава имената им, защото можело да се получат конфузни ситуации. Един известен спортист му казал направо: „Да, в хотелите се прави секс като за последно!”. Някои не се прибирали в стаята си по няколко дни. Най-активни били тези, които са приключили участието си.

Без думи...

 

Известният спортен коментатор и шампион на Англия по тенис на маса Матю Сид е категоричен: за повечето участници самите спортни постижения са на второ място. На първо били плътските удоволствия. Самият той признава, че когато участвал на Олимпиадата в Барселона през 1992 г. е правил повече секс, отколкото през целия си съзнателен живот преди това. Барселона за мен, а и за други колеги, бе не само дворец на спорта, а и дворец на секса.

Нито закуската, нито обеда и вечерите минават без открити флиртове и покани за нещо повече, твърди Сид.

 

Австралийски спортист също признава, че в Олимпийското село „всички буквално са обезумели по секса, това е свят в един друг свят”.

 

Запознати с темата припомнят, че по време на игрите в Сеул британските плувци устроили буквално Содом и Гомор в хотела, където били настанени. Не се знаело кой къде и с кого си ляга. Един от тях дори произнесъл крилатата фраза: „Ако забранят секса в Олимпийското село, все едно са спрели кислорода”.

Щом не можеш да спреш сексуалната епидемия по време на игрите, поне я направи безопасна, шегуват се тези дни по спортните терени в Лондон.

 

(По материали от чуждестранни медии)

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 15533 |06.08.2012 Мерилин Монро - името на мечтата . 33| 15510 |28.07.2012 2035 г.: Бургас става "турецкий"?! . 27| 26724 |27.07.2012 Шпионажът в България: куршуми и секс . 5| 10263 |20.07.2012 Ние ли лъжем мозъка или той нас?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads