Реклама / Ads
8| 7249 |26.04.2017 МИСТЕРИИ

Павлова се хвърли да брани бившият шеф на пътната агенция

.
Като цяло по процедурата не разполагам с данни да има нарушения, разбира се нека проверят. Това каза народният представител от ГЕРБ и регионален министър в кабинета „Борисов 2“ Лиляна Павлова във връзка с проверката на Прокуратурата в АПИ за изграждането на магистрала „Марица“, предаде „Фокус“.
 
Преди това говорителката на главния прокурор Румяна Арнаудова обяви, че обвинителите са открили нарушения за над 51 млн. лв по времето когато шеф на АПИ бе Лазар Лазаров.

 

Всичко, което е по мой спомен и по данни и документи, с които разполагаме е проведена стандартна обществена поръчка“, посочи тя. „Това тръгна от сигнал от народните представители на БСП Кирил Добрев и Жельо Бойчев срещу Лазар Лазаров, това е което всички знаем“, коментира народният представител.

 

„Все още разполагаме с информацията, която чухме от говорителя на прокуратурата, нека да оставим да се свърши работата по тези обвинения, които казаха, че ще бъдат повдигнати“, обясни Лиляна Павлова. „От гледна точка на наблюдението ми върху дейността на пътната агенция през тези години е, че специално за изграждането на АМ „Марица“, освен основния договор с италианската компания за изграждането на първия ЛОТ, има проведена открита обществена поръчка за изграждане на допълнителни дейности“, уточни тя и допълни, че тази поръчка е с най-ниска цена, предложена е за изпълнение експертно, както се прави всеки път с доклад. Лиляна Павлова каза още, че обществената поръчка не е еднолично решение на Лазар Лазаров или на някой друг.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4933 |19.04.2017 Вече има независим депутат в новото Народно събрание . 14| 13543 |19.04.2017 Васил Иванов: Нова забрани да пипаме кметове и обществени поръчки . 2| 3712 |19.04.2017 Лиляна Павлова: Още не сме договаряли министерски постове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads