Реклама / Ads
6| 9263 |18.01.2016 МИСТЕРИИ

Пеевска медия пусна пасквил за ексшефа на болница „Св. Иван Рилски” Дечо Дечев

.
Освен д-р Дечо Дечев има и друг човек със същото име, който е бизнесмен
Една от медиите на Делян Пеевски грубо злоупотреби с името на бившия шеф на болница „Св. Иван Рилски” д-р Дечо Дечев. Това научи Фрог нюз от потърпевшите в скалъпения пасквил.
 
В него накратко се разказва, че Дечо Дечев си е направил фалшиво ЕГН, на което е регистрирал фирма. След това между истинския и фалшив Дечо Дечев се сключва търговски договор за закупуване на консумативи, от което той финансово се облагодетелства.

Истинската история звучи наистина фантастично, но е факт. Оказва се, че освен познатият на обществото д-р Дечо Дечев, има и друг със същите три имена като неговите. Човекът наистина развива сериозен бизнес с медицински продукти. През 2013 година животът среща двамата съименници, във връзка с работата им-единият като шеф на една от най-проспериращите клиники в България, а другият като бизнесмен. Фрог се свърза с предприемача Дечо Дечев, който обясни: Изумен съм от написаното във въпросната медия. Когато сключвахме договор се смяхме много с доктор Дечев. И аз му казах, че ако някой ден му вдигнат мерника, ще се хванат точно за това, че имената са ни напълно еднакви. То така и стана.  Доктор Дечев няма нищо общо с мен. Нито сме роднини, нито пък имаме общ бизнес.

 Няма общо и с фирмата ми „Ридаком” ЕООД. Като се разприказвахме при подписването на договора, се оказа, че има още по-фрапиращ факт. А то е, че и синовете ни носят еднакви имена-Александър, обясни бизнесменът, който търгува с медицински продукти. По думите му написаното е откровена лъжа. Той се зарече да си търси правата по цивилизован начин. Категоричен е, че измислените писания са му навредили на бизнеса, защото много партньори са го търсили да питат какво става. Името Дечо не е популярно. За това си помислих тогава, че доктор Дечев е от моя край. Оказа се, че не е така. Нямам обяснения за еднаквите имена, просто животът винаги може да ни изненада. Разликата между нас е, че не съм толкова хубав като доктор Дечев, опита да се пошегува собственикът на фирмата.

Мафиотският модел КОЙ и медиите му се превърнаха във фабрика за компромати. Измислени пасквили се пишат не само срещу д-р Дечо Дечев, но и срещу всеки, изправил се срещу статуквото. Преди месец бившият шеф на болница „Св. Иван Рилски” разкритикува остро здравният министър Петър Москов за лъжите, които лансира в медийното пространство, във връзка с опасните ваксини с живак, внесени от Турция. Не се изключва възможността лъжите, публикуван в пеевските медии, да са ответен удар на изнесените факти от Дечев, които по своя характер касаят не само живота и здравето на българските деца, но и националната сигурност на страната.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5769 |17.01.2016 Антоновден се почита и като ден на чумата-леля . 2| 5837 |16.01.2016 Отказва ли се от България световният шампион по бойно самбо Марко Косев? . 2| 6937 |13.01.2016 СЕНЗАЦИЯ! Гробът на Дядо Мраз е в Троянския манастир . 0| 7063 |13.01.2016 Мудрите - жестове, които променят живота

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads