Реклама / Ads
27| 25750 |14.08.2008 МИСТЕРИИ

Под Карнобат има нефтено море, Червен бряг лежи върху газ

.
Радиестезистът Иван Милев, феномен от Димчево, установил, че Свищов лежи върху нефт, а големи залежи на газ имало край Велинград. Неотдавна открил ураново петно под жилищен блок в Бургас.
 

 

Под Карнобат има море от нефт, в което се вливат три артерии, съобщава радиестезистът Иван Милев. „Черното злато“ обаче изтича към Елхово в посока Североизточна Гърция и към европейската част на Турция. На изток от Източна Украйна (под Черно море) пък се движи друга подземна река и двете се събират под югоизточната ни съседка. Те захранват петролните кладенци в Ирак и Кувейт. Една от артериите минава и покрай остров Кипър, а в Израел образува петно от 150 кв. километра под морето. Турция има ресурси да се превърне в една от най-богатите страни, ако извади нефта от земните недра, прогнозира феноменът от Димчево, чиито способности да открива нефт и газ са били експериментално доказани в СССР и признати от Тодор Живков.

Според изследванията на Милев, Украйна е много богата на нефт. Една от артериите извира от западната част на страната, движи се на юг, минава през Молдова и прави голямо нефтено петно на територията на Молдова. После продължава към Югозападна Румъния. Там има голямо находище, но ценната суровина изтича към Северозападна България и образува подземно езеро от 300 квадратни километра. Част от него се влива в друго петно под Перник. Артерията се движи към Македония, където образува доста голямо петно.

Под Свищов пък имало 140 кв. км нефт. Той идва от Източна Румъния. От чешки самолет L410 над Свищов съм правил проба и с радиестезичните инструменти установих каква е дълбочината на находището. Там са бити сонди на 2000 метра под земята, но нефт не е открит. Моите измервания обаче показват, че той е между 1500 и 2000 метра по-дълбоко, уточнява бургаският откривател. За възможността да направи измерванията той е благодарен на бившия генерален директор на НХК Ганчо Неделчев. От Свищов нефтът по артерията се движи към Стара планина и между Пазарджик и Пловдив образува петно от 130 кв. км. Оттам „черното злато“ изтича към Гърция и Либия. Най-голямата артерия на земен газ пък извира от Швейцария (б.а. в района на град Цвич). Оттам се движи на изток, минава през Северна Италия, Словения, Хърватия, а в Сърбия намира подхояща среда и образува езеро от 22 кв. км. Западната ни съсъдка може да задоволи нуждите си от газ ако залежите бъдат използвани. Артерията обаче минава и през България (на юг от Михайловград). В района на Чирен има малки петънца, а край Варна открих отклонение от главната артерия. То минава покрай София, където образува газово находище от 300 кв. км, уточнява Иван Милев. ivan_milev.jpg

Червен бряг на свой ред лежал върху газ. Той изтича към Стражица, Попово (150 кв. км ) и се влива в Дълбоко море край Варна. Големи залежи има и край Велинград (180 кв. км ). Друга газова артерия идва от север, минава през Финландия, където образува голямо находище. Оттам продължава към Москва и се влива в огромно газово езеро, твърди откривателят, който имал своя карта на залежите от нефт и газ в Европа. Неотдавна той открил ураново петно под жилищен блок в Бургас, докато измервал лъченията в апартамента на възрастна дама. “Диванът на госпожата беше поставен в ъгъла на стаята под геомрежа с положителен поляритет и микровълновия поток пронизва всеки, който реши да се отпусне на канапето. Посъветвах жената да го замени със защитно стъклено приспособление, което да неутрализира лъчението. Тя ме послуша и сега се радва на добро здраве”, добавя биоенерготерапевтът. Опасно йонизиращо лъчение още по времето на тоталитаризма той открил и в бургаска болница. “Няма да ви кажа коя е. Лекарите масово умираха от рак. И аз направих измервания. Оказа се, че отдолу има уран. Питайте ме, обаче, колко вечери не съм спал в страх да не ме пратят в Белене. Един ден ми казаха, че и гайгеровият брояч отчел там радиоактивност. Едва тогава се успокоих”, разказва мъжът с феноменалната способност да открива нефт и злато. Компютрите бълват вредни вълни, които може да ви разболеят, ако не се неутрализират, казва лечителят и показва уред, с който отчита отрицателните въздействия. Ако си поставите показалеца на дясната си ръка на бобината, изобретението му може точно да определи какъв е енергийният ви заряд. Когато багетата се отклони зад гърба ви, това е знак, че енергията ви е блокирана, твърди лечителят и показва измерителната скала. Осем метра е жизнената вълна. Ако радиестезичният уред отиде до края на мерната линия, всичко е нормално. Ако обаче е по-къса, индивидът е болен. Когато вълната е блокирана, човек страда. При изчистването на потърпевшия зарядът отпада и цялото семейство се спасява. Причината за скъсяването на жизнената вълна освен магии може да са компютри, които понякога играят ролята на вампири. С апарат, който сам е конструирал, Милев измерва и заряда на геополето. С него може да определи каква енергия се таи до 5000 метра в земята. Уредът отчита и дните с магнитни бури, в които хората със слаби сърца е препоръчително да не излизат от домовете си.

Михаил Димитров, ИА Компас 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 18309 |11.08.2008 Оставиха без „думи” гробовете на Парцалев и на Григор Вачков . 54| 90388 |06.08.2008 Роднините на Доктора и на Женята – всеки ден на гробища . 37| 11185 |25.07.2008 Банковите служители надминаха чиновниците по темерутщина . 4| 6705 |24.07.2008 Столицата потъна в тухли и бетон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads