Реклама / Ads
3| 9970 |11.12.2017 МИСТЕРИИ

Проф. Слатински: Някои се облажиха, сметката за Хитрино не излиза

.
Проф. Николай Слатински Източник: БГНЕС
Много здраво облажване има, но ще има ли държава да им каже, че имат много здраве да се измъкнат безнаказано?! Това написа във фейсбук проф. Николай Слатински, специалист по национална сигурност една година след голямата трагедия в Хитрино.
 
При дерайлирането на двете цистерни загинаха седем души. Материалните щети бяха огромни.  Днес селото е разделено заради парите и помощите. В Хитрино с парите от дарения и държавни помощи се помага на 320 от общо 370 домакинства в селото. Изцяло наново се строят общо 24 къщи, 10 от тях, чийто строеж е на финален етап, са дарение от Камарата на строителите.

"Някога, до демокрацията, бях кандидат на математическите науки, но и да не бях, пак щях да мога да разделя общата сума отделени и събрани средства на глава от пострадалото в Хитрино население. Сметката не излиза! А излиза, че някои хора някак много здраво са се облажили. Хитрино би трябвало вече да е като затворен жилищен комплекс на най-личните слуги на олигархията! Много здраво облажване има, но ще има ли държава да им каже, че имат много здраве да се измъкнат безнаказано?!", коментира Слатински.

"Всяка хитра сврака около Хитрино трябва да е с двата крака вътре - в специализирани за целта заведения. Иначе в България ще започне най-хладнокръвно планирано производство на бедствия, беди, аварии, катастрофи и крупни произшествия, от които определени персони в и около властта се облажват в нечувани размери! И цяла пасмина алчни люде ще потриват нервно ръце - няма ли някоя извънредна ситуация да се случи или ще трябва пак ние да я организираме?!", заявява още Слатински.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4033 |11.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4077 |10.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4142 |07.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads