Реклама / Ads
8| 15711 |15.09.2011 МИСТЕРИИ

Самоубийство – не правиш разлика между Костов и Яне Янев

.
Консерваторите от РЗС съвсем не са Демократическата партия, за която мечтае Мартин Заимов. Хороскопът на заместник-председателя на СОС Мартин Заимов разкрива доста големи трудности точно по време на изборите в края на октомври 2011г. Факт, който може да постави на ръба възможностите му отново да влезе в столичния общински съвет.
 
Със сигурност той няма да запази позициите си, които има от предишните избори. Мартин Заимов е роден на 16 април 1962г. в Женева 25-ия градус и 57 минути от знака на Овен. И макар хороскопът му да е много сроден с този на Йорданка Фандъкова, която е родена само 4 дена по-рано, точно тези почти 100 часа, разкриват значителни затруднения в реализацията на почти една и съща цел. 

 

Мартин Заимов безспорно има много остър и рационален ум, който обаче често може да го подведе точно в своята конкретика и целенасоченост. Често той не вижда евентуалните странични ефекти на действията си или многообразието на дадена ситуация. Това се дължи на голямата почти максимална близост на Меркурий до Слънцето. Двете небесни тела са само на 23 минути отстояние по еклиптиката. Това е т.нар „изгорен” Меркурий, който е прекалено материален, еднопосочен и сух

 

 Оттук идва и привързаността на Мартин Заимов към десните идеи, но явно трудно усеща разликата между Иван Костов и Яне Янев или най-малкото я неглижира необмислено. За съжаление Марс, който управлява Овен, се намира във водния и доста нерешителен знак на Риби. Факт, който в един мъжки хороскоп показва доста голяма предпазливост и дори нерешителност. По тази причина Мартин Заимов никога не действа бързо и категорично. Той винаги изчаква, преценява ситуацията, търси подмолните камъни и капани и след това действа. Така често изтърва подходящия момент за действие или дори да го пропуска. В него няма агресивността и ярката активност, така типични за огнения Овен. Действията са му по-скоро задкулисни, неясни, мъгляви и често изчаквателни.                   

 

Силната страна в хороскопа е огромната му комуникативност, наличието на многото приятели и връзки, както и способността му да извлича и обработва информация отвсякъде. Безспорно това го прави и добър приятел, както и човек, който добре работи в група. Силният аспект с планетата на електрониката и комуникациите Уран го дарява и с много добри технически заложби и афинитет към всички съвременни технологии и съответните им възможности. Добрият аспект с тази ексцентрична планета разкрива и способността на Мартин Заимов често да попада сякаш съвсем „случайно” в най-подходяща за него среда. Приятелите и връзките му са доста големи и той действително има  талант да ги усвоява и развива.

 

По тази причина винаги може да разчита  на определено добра обществена и медийна популярност. Същевременно тази позиция в звездната карта разкрива и доста ексцентричния и често непредвидимия му характер. Макар и потаен в действията си, Мартин Заимов е доста оригинална и самостоятелна личност. По тази причина той е склонен да отстоява възгледите и позициите си докрай, дори това да му създава известна несигурност и непопулярност. Може да бъде и бунтарски настроен.

А като цяло това са естествените противоречия в звездната карта на всеки човек и осмислянето им като възможност за изграждане на обща хармония на характера. В съдбата на Мартин Заимов има заложен и лидерски аспект, но не толкова директно. Управленските му заложби засягат по-скоро всичко онова, което изисква тайнственост и задкулисие, а не привличат голямата и явна сцена на политиката и постовете, свързани с нея. 

 

Мартин Заимов доста добре се справя с всякакви финансови и  материални въпроси. Присъствието на Венера в собствения и знак на Телец, високо в хороскопа, разкрива недвусмислено таланти и желание за занимания с банкови дела. Не трябва да забравяме, че точно тази позиция разкрива изключително адекватни банкери, не и политици.

Като се прибави към това и чувството за ред и дисциплина, както и липсата на особена емоционалност, може да се предположи една много добре ориентираща се в материалната сфера личност. Луната в хороскопа на Мартин Заимов е в сухия и студен знак на Дева, факт който го разкрива като доста сдържан човек, често перфекционист и педант в заниманията си.

 

За него чувствата определено винаги са на заден план и са напълно доминирани от силно канализирания ум. Това личи дори по-внимателния начин, по който се храни. Единственото изключение от това може да бъде афинитета към музиката и въобще към изкуството, но пак откъм неговата твърде рационална страна. Дори афинитетът към фантастиката и космоса е по-скоро технически. Все пак поради разположението на Юпитер в Риби с възрастта ще нараства и желанието за откриването и на други невидими светове от по-мистичен характер. Така или иначе звездната карта на Мартин Заимов разрива доста добри качества главно в комуникациите и финансовата сфера.

 

За разлика обаче от Йорданка Фандъкова, която има много по-добра позиция с планетата, управлаваща властта - Сатурн, Мартин Заимов няма такъв аспект по рождение. Още повече, че в по време на изборите и в края на октомври 2011г. Сатурн ще се намира в точна квадратура със Слънцето му и Меркурий в Овен. И тъй като транзита е от знака на Везни проблемите могат да дойдат точно от  съдружници и партньори, както и от самата държава като цяло. През цялото време ще има доста силна опозиция от администрацията, от някои по-консервативни кръгове, от съдебната система, както и от стари и дори забравени неща. Резултатите от изборите също ще са проблем за сините, така че мястото в общата листа трябва да бъде по-предно.          При такива аспекти човек обикновено трябва да прояви  търпение и дипломатичност.

 

 Директната борба не води до реални резултати. Именно този аспект ще е най-голяма спънка пред Мартин Заимов и за оставането му на поста на общински съветник. При едно по-силно влияние на Сатурн,  старите връзки на Мартин Заимов със синята коалиция може да не сработят докрай и привличането му към тях чрез РЗС да не е най-удачното решение в живота му. Фактът, че хората на Яне Янев се наричат директно „консерватори” също трябва да е тревожен за Мартин Заимов. Те не са и никога няма да бъдат Демократическата партия, която Заимов желае. А планетата в Слънчевата система, която се свързва с крайно десните е пак недобре поставения в момента Сатурн.

 

Много удачно е все пак да се запазят добри позиции и сили за следващите избори, когато хороскопът ще бъде в много по-добра ситуация и може да се разчита на по-голяма подкрепа за една нова кандидатура за кмет на София, а не само за общински съветник. Защото позицията на Мартин Заимов в момента е отстъпление от негови предишни намерения и амбиции.

 

Следващата 2012г. ще бъде политически трудна за Мартин Заимов и той трябва да се подготви за период пълен с предизвикателства и препятствия. Този аспект ще касае и доста елементи и от личния му живот. От друга страна е добре да се знае, че му предстои интересен период през 2014-2016г. когато ше бъде изправен пред ново, напрегнато, но и доста положително начало в живота и в професионалната си кариера.     

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8494 |12.09.2011 Звездната карта на Йорданка Фандъкова е много добра . 1| 7111 |30.08.2011 Марс връхлита Барак Обама с изпитания и конфликти . 39| 20408 |16.08.2011 Гешев: Комунистите обичат да се топят, а аз ги ловя . 40| 9966 |08.08.2011 Борисов ще се кандидатира за президент?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads