Реклама / Ads
3| 14372 |03.07.2014 МИСТЕРИИ

Сладка смърт - по време на секс

.
50 000 души годишно умират по време на секс. Любопитна подробност е, че рискът при мъжете от тази сладка смърт е по-висок. Числата показват, че едва 25 % от мъжете издъхват по време на секс с жена си. Останалите 75 процента умират, докато съгрешават с проститутка или любовница. А ето кои са безспорно най-странните случаи на смърт, настъпила по време на секс, събрани от webmiastoto.com:Секс на пътя
 

Повечето хора смятат за нестандартен секса в тоалетна на заведение, в асансьор или на работното място. Двойка от Намибия обаче решила да се отдаде на страстта директно по средата на пътя. За съжаление нестандартните любовници не успели да разкажат какво е чувството да го правиш върху асфалта, защото били прегазени от камион. След аутопсия на телата се оказало, че двамата били доста пияни по време на акта.

Фаталната катафалка

На работещия в погребален дом Хосе Агустино Ноа му хрумнало, че ще е супер романтично, ако покани приятелката си да се усамотят в служебната катафалка. Речено-сторено, но мръсотийките, които двамата палавници си спретнали в печалната кола се оказали последни в техния живот. Причината се криела в изтекъл от двигателя въглероден диоксид, който ги задушил.

Любов на покрива

Младите гълъбчета Брент Тайлър и Челси Тъмбълстоун от Южна Каролина се запознали в бара, в който работели. И когато дори в службата си обграден от алкохол, е логично понякога да ти идват щури идеи. Затова не е изненадващо, че една нощ след работа Брент и Челси в разгара на страстта се озовали на… покрива. Историята мълчи какви пози точно са практикували и колко бурни са били, но по време на секса двамата тупнали на земята от 15 метра височина… Скоро голите им тела били намерени от таксиметров шофьор.

Смърт след секс с кон

През 2005 г. мъж бил открит мъртъв в ранчото си във Вашингтон. Специалистите стигнали до извода, че той е починал от вътрешен кръвоизлив, получен след секс с неговия… кон. Полицията, разследваща случая, скоро открива, че мъжът е част от притеснителна секта, която редовно практикувала содомия. Също така е намерен склад, в който се съхранявал огромно количество порно с животни. Въпреки странния случай, в крайна сметка на никого не били повдигнати обвинения, тъй като содомията във Вашингтон не е незаконна.

Смърт от оргазъм

Цели 14 години двойката Сачи и Томио Хидака не били спали заедно. Една вечер през 1992 година двамата най-накрая решили да се отдадат един на друг. Дали от вълнение, или от липсата на тренинг, но по време на акта и двамата 34-годишни японци получили сърдечна криза и починали.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6702 |22.04.2014 Лазер променя времето . 6| 9823 |19.04.2014 Тук: Предсмъртното писмо на Маркес . 32| 8692 |27.11.2013 Тренчев разкри: След дядо Кирил, смърт заплашва и Галактион . 6| 11930 |24.11.2013 Професор от САЩ като Дънов: Има живот след смъртта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads