Реклама / Ads
3| 5624 |07.01.2019 МИСТЕРИИ

Спаси София: Част от настилките на ”Графа” не били наредени, а само поставени

.
Кметът на София ни сервира поредната порция лъжи и оправдания за безкрайния ремонт на ул. Граф Игнатиев. Всъщност част от настилките на улицата не били наредени, а само ”поставени, за да може да се минава” и ни чака ново пренареждане.
 

Това обявиха от "Спаси София". Ето целият им коментар на изявлението на столичния кмет.

 

Днес кметът Йорданка Фандъкова ни сервира поредната порция лъжи и оправдания за безкрайния ремонт на ул. Граф Игнатиев. Този път, измисленото от ПР-ите е, че всъщност част от настилките на улицата не били наредени, а само "поставени, за да може да се минава" и ни чака ново пренареждане. Или с други думи - още затруднения, заграждения... безкраен ремонт.

 

Изключително важно е да се знае, че всичко това се случва по-малко от два месеца преди крайния срок за приключване на ремонта на цялата Зона 2. На 3 март трябва да са изцяло готови не само ул. Граф Игнатиев и площадите, но и улиците Цар Иван Шишман и 6-ти Септември. А там ремонтът даже не е започнал. Кметът допълни и че "влязохме в сезон, който не позволява да се работи". След проспаното лято без работници по обекта и множеството пренареждания сме сигурни, че виновна за неспазване на сроковете ще се окаже "невиждано студената зима", и въобще "много тежките метеорологични условия на невиждано тежкия и сложен обект, който е хубав, но не е завършен".

 

Кметът Фандъкова май наистина вече ни взима за маймуни! Опитвайки се да намери алиби за собствената си управленска немощ, прибягва до измисляне на абсурни оправдания. Демонстрира се отблъскващо неуважение към софиянци, градската среда, процедурите и сроковете, които Общината сама си е поставила! Припомняме, че "безкомпромисната към качеството" Фандъкова, обеща по 240 000 лв глоби за всеки ден закъснение и 1 200 000 лв. глоба за некачествено изпълнение. Досега не е наложила и стотинка глоба на изпълнителя ДжиПи Груп. Щом не защитава интереса на софиянци, чии интереси пази тогава? За целия хаос, който допусна и пропуснатите възможности е крайно време да се оттегли!

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7641 |13.12.2018 ”Спаси София”: Столична община решена да унищожи Централна баня . 7| 7231 |13.03.2018 Спаси София: Ларгото отново се разпада . 2| 7532 |08.02.2018 Спаси София: Кое ще е първо - електронен билет в София или колонизацията на Марс? . 0| 4712 |02.10.2017 Спасиха грък, отвлечен преди 6 месеца

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads