Реклама / Ads
20| 9333 |01.09.2014 МИСТЕРИИ

Тайни, неустойчиви, болезнени споразумения след изборите

.
Новата Луна на 24 септември, която слага началото на периодът непосредствено преди изборите на 5 октомври е за съжаление в 12 дом в знака на Везни и показва тайни, неустойчиви и дори болезнени споразумения, които ще са актуални още преди изборите.
 
Задкулисието и тайните споразумения, за които в голяма степен няма да разберем никога, се подкрепят и от квадрата на Слънцето и Плутон в самия ден на изборите. Този квадрат е свързан с огромен материализъм, лицемерие и подмолност в договореностите. Интересен е и фактът, че позицията на Плутон е обвързана със Слънцето на ДПС – 4 януари 1990 г. Слънцето на самите избори също е в квадрат със Слънцето на ДПС – Везни - Козирог. Това означава, че резултатите и споразуменията ще са тясно обвързани с  тяхна дейност. От друга страна, поради същия аспект, те ще окажат в състоянието на хитрата сврака с двата крака. Това означава, че  няма да реализират плановете си докрай. Няма да имат ярко участие във властта или в споразуменията след изборите. Този път накротикът на власттта няма да им се случи в предишните дози. Някои от споразуменията и предварителните договорки няма да се случат и ще ги подведат и дори излъжат,  независимо от добрия изборен резултат. 

Слънцето и Уран ще са в опозиция в деня на изборите. Това въздействие  разкрива неочаквани и дори странни споразумения и съюзи. Всички ще бъдем изненадани от нови, абсолютно непредвидими решения и обрати. Споразуменията ще са ектравагантни и дори абсурдни, потънали и в тайнственост и неяснота. Това ще предизвика и обществено недоволство. Може да има протести. Уран е и символ на левите политически формации и определено показва кризата в лявото пространство, която ще продължи и след изборите. По тази причина вляво също ще има нови идеи и договори.

 

В края на краищата ще има споразумение макар и доста трудно, поради добрия аспект на Слънцето  с Марс. Това ще гарантира поне началото на управлението, макар и не много трайно. Същевременно ще има силен положителен натиск отвън. Това се дължи на добрите разположения на Марс в Стрелец, както и на Юпитер в Лъв. Те разкриват външни влияния, които решително ще толерират и утвърдят определени политически сили вдясно. Всъщност външната намеса  ще предотврати разпада на сложните споразумения и ще подкрепи задуклисието.

 

Меркурий в деня на изборите става ретрограден и това ще доведе до известен хаос, неувереност и колебания в самите избиратели. Една част няма да преодолеят съмненията си и няма да гласуват, други ще тръгват с намерение да гласуват за една партия и ще гласуват за друга, други буквално ще грешат в попълването на бюлетината. Ще има повече неорганизирани моменти от обикновено. Хората ще са доста объркани, неточни  и разсеяни.

 

Тъй като Луната, която символизира народът през повечето време ще е в знака на Риби. Това ще даде тласък на повече бедни, социално слаби, болни и объркани хора да гласуват по един или друг начин. Вотът ще е едновременно силно емоционален, екстравагантен и същевременно нечестен и мъглив.

 

През октомври има и две затъмнения – лунно и слънчево, в периода на които ще се сформират евентуални коалиции и споразумения, ще се учредява Народното събрание и евентуално ще се гласува правителство. Луната също ще навлезе в намаляващите си фази след 8 октомври до 23 октомври. Ако Парламентът се учреди  в такъв момент, той  може да не завърши мандата си.  Това важи и за евентуалното правителство. Периодът на следващата Новата Луна на 23 октомври е свързан със слънчево затъмнение, което също предполага объркани и потайни ситуации, още повече че е в знака на Скорпион Това препотвърждава прогнозата за нестабилност, нетрайност и задкулисие. Светлината буквално няма как да пробие по време и след тези избори. Старото и ретроградното ще продължат да властват.

 

ГЕРБ имат шанс да ръководят правителство, но то може да бъде крайно неустойчиво. Стабилна е донякъде е 2015 г. и частично 2016 г., като още от зимата на 2015-2016 г. и пролетта на 2016 г. започват големи сътресения, които могат да повлияят, както на изпълнителната власт, така  и на устойчивостта на ПП ГЕРБ. Ще започне етап на разпад, който ще предполага и ново споразумение и реформи вътре в структурите на управляващите. Всичко това ще се дължи на подценяване на ситуацията, предоверяване на съюзи и партньорства, на преувеличаване на добрия имидж от 2015 г., както и на неблагоприятни международни обстоятелства.

 

Хороскопът на ДПС е доста сложен. Към Слънцето им се движат два много тежки аспекта,които ще са актуални през следващите три години и в опита си да запазят положението си, те ще прибегнат до крайни мерки в поведението си. Съюзът с тях, на когото и да е било, е недалновиден и пагубен. Там витае измама, нетолерантност, потайност и екстравагантност., както и несъобразяване с обществения интерес. Необходима е дълбока трансформация.

 

БСП чрез новото си ръковоство ще върви по един бавен път на възстановяване на имиджа си през следващата година. Известно обновяване и добри решения обаче ще имат едва през февруари и пролетта на 2016 г.

Положението при АБВ е доста сложно. Те определено няма да влязат в съдружие, нито в коалиция. При тях всичко е на ръба. Това се дължи на факта ,че в основният им хороскоп Сатурн е над Слънцето им и ги блокира в пътя им към властта. АБВ се появява на 11 ноември 2010г., а с учредяването им като партия на 28 юни 2014г. се фиксираха в кардиналния кръст. Същото важи и за президента Първанов, роден също на 28 юни. 

 

Николай Бареков по принцип е роден с доста силни позиции в хороскопа си, но в момента се намира в доста тежко положение. В следващите две-три години той не може да разчита на голям успех. Неговото Слънце също попада точно на рождения му ден между две затъмнения, той е роден на  16 октомври. Това е лош сигнал. В следващите години ще очаква и негативните въздействия на квадрата Уран – Плутон, които блокират партнорства, приятелства и съглашения. Имиджът ще е нисък. В момента може да разчита само на движенията и въздействията на Юпитер, който му дава повече късмет извън България. Това е особено силно през 2015г. За Николай Бареков най-важното е да прояви търпение.

 

Ситуацията в парламента след изборите ще е доста пъстра, защото и в края на годината Сатурн, който олицетворява властта, сменя знака си и навлиза в нестабилния и променчив Стрелец. Това ще определи и следващия период като доста неустойчив, объркан и измамлив и в България и в целия свят.

 

Влошаваща се международна обстановка също ще се отрази негативно на България. В следващите години се очакват доста неблагоприятни икономически и финансови ситуации. Европа, както и еврото са пред продължаващо голямо изпитание и промяна.  

Нови моменти могат да настъпят едва след 2017 г., като нови субекти и обстоятелства в българската политика се появяват още от пролетта на 2016 г. Както е видно проблемите, свързани с кардиналните знаци продължават, а изборите са точно в такъв знак - Везни.  Същевременно под Везни /кардинален знак/е Слънцето на президента Владимир Путин, на когото предстои изключително драматичен и труден период в следващите години. Под кардинален знак е и слънцето на САЩ – 4 юли 1776г., както и Слънцето на Еврото на  1 януари 1999г. Европейският съюз, с влязъл договор на 1 ноемри 1993г., също е в много труден период до 2020г., когато може и да се разпадне след поредица от кризи и революции.

 

Като непосредствена прогноза, в Европа може да се очаква сериозен финансов проблем в края на октомври и ноември 2014 г. Решението на проблемите в чисто духовен план, а това е единственият план, който може да смегчи планетарните  и звездни влияния, е в политически, икономически и финансов съюз между Русия и Европа.  За съжаление обаче този изход не се вижда от политиците. Вследствие на това светът ще влезе в изключително тежки проблеми от глобално естество. В резултата на това обединението до Урал ще се случи на по-късен етап след ужасни изпитания и болки.    

 

Владимир Путин търси подкрепа за своята политика за отстояване на руската валута и срещу доминацията на долара не в най-правилната посока. Огромната му външнополитическа активност е насочена към страни на изток - Китай, Япония, Индия. Там обаче не може да бъде намерена устойчивост и единство . Истинският съюз е в обратната посока. Недалновидната политика на разединение на Европа, която в истинският си вид е едно с Русия, ще доведе до огромни неприятности целия свят, но най-вече самите европейски държави.

 

България, която има ключово  духовно значение в този процес също не осъзнава своята водеща роля и се присъединява към политики и съюзи, които вече ни довеждат  до доста проблеми. Но изборът си е наш.

 

Хората трудно разбират, че животът им първо зависи от духовнот им ниво и духовният им път, чак след това на второ място от мисълта и интелектът , която влагат в това. На трето място от от конкретната емоция в това направление и най-малко зависи от  реалните физически събития, които виждат или реализират в определен момент.

Това невежество се използва от определени окултни сили, които имат интерес от противопостовянето на хората вътре в една държава или на близки по дух държави една срещу друга. Защото едно обединение първо започва по сродство, а после се разширява нататък. Обратното е немислимо.

 

Силва Дончева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7458 |25.08.2014 Метеоролози: На прага сме на бурни климатични десетилетия . 0| 6047 |24.08.2014 Сексът през лятото е по-опасен . 2| 8766 |23.08.2014 Откриха тайнствен град край Черноморец . 2| 6785 |22.08.2014 Земята се разцепи в Мексико

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads