Реклама / Ads
227| 39671 |17.04.2011 МИСТЕРИИ

Това е новата Ванга!

.
7-годишната французойка Каеде Убер наследила дарбата на българската пророчица
 


Детето има проблем със зрението, но разговаря с духовете на мъртвите За първи път секретни архиви показват как съветските служби са прилагали способите на пророчицата от Рупите да шпионират чужди държави Първокласничката от Франция Каеде Убер е новата Ванга! 7-годишното момиченце от малко селце проявило уникалната си дарба да предсказва бъдещето и да помага на хората още на 3 години. Тя бе представена триумфално на цяла Русия в предаване на телевизия НТВ.

Зрителите видяха архивни кадри отпреди трийсет години, които показват пророчицата от Рупите, която предрича, че нейните способности ще се преродят в момиче от Франция Дълги години журналисти издирваха наследницата на феноменалната Вангелия Гущерова, но без успех. Десетки гадатели, лечители, баячки и знахари от България, Русия, Германия и други страни се самоопределяха като „единствен наследник на Ванга” и съчиняваха какви ли не версии за уникалните си способности и лично отношение на пророчицата към тях. Повечето се оказаха абсолютни самозванци и лъжепророци.
И ето сега се появява малката Каеде Убер, която като поведение и съдба напомня изключително много за феномена Ванга. Никак не е случайно, че Убер бе открита точно когато се честваха сто години от рождението на петричката пророчица, категорични са изследователи на българския феномен.

Малката Убер има проблеми със зрението, както и вродено генетично изменение на един от хромозомите. Детето обаче вижда и със затворени очи. Способностите и били забелязани от близки и родители още когато била тригодишна, но те ги пазели в тайна дълго време, защото не знаели как да постъпят. Още съвсем малка и едва проговорила Каеде заявила един ден, че по-големият й брат ще си счупи крака. Никой не повярвал, но на другия ден това се случило – момчето паднало от стол и фрактурата била факт. Малко след това момиченцето предрекло, че тяхна родственица ще роди съвсем скоро. Близките й се пошегували, че това е детска фантазия, защото жената била бременна в седмия месец. След ден-два обаче тя наистина била откарана в болница, където родила. Каеде разказвала на родителите си, че сънува сенките на мъртви хора, с които разговаря и които й казват какво ще се случи. Тя само повтаряла чутото.

В студиото на НТВ и пред милиони зрители на малката наследничка на Ванга бе показана снимка на ядрен взрив. Без да се замисли, момиченцето преспокойно обяви, че „това ще се случи през 2012 година”. Прогнозата буквално шокира водещия Андрей Куницин. Този момент е бил гледан от 48% от телевизионната аудитория, което е абсолютен рекорд. Толкова зрители е събрал единствено решаващата квалификационна среща по футбал за световното първенство в ЮАР между отборите на Русия и Германия!

Каеде прогнозира и скорошно приключване на въоръжения конфликт в Либия след като й бе показана снимка на изгоряла кола. Изпробването на способностите й продължи с разговор за изчезнало малко момиченце. Тя подробно описа похитителя като висок мъж със светла коса, който отвел детето в голяма къща, където вероятно се произвеждат мебели. За първи път в Русия бяха показани секретни кадри за Ванга, заснети от КГБ и страховитото съветско военно разузнаване, известно като ГРУ. Разкрита бе потресаващата истина, че тайните служби на СССР са изучавали и прилагали метода на Ванга за контакт с мъртвите. Съветските шпиони го използвали, за да събират информация за противниците си в годините на „студената война”. Фактите бяха потвърдени от генерал Сергей Юриевич и изследователката Галина Иванова. Те описаха тайните експерименти, провеждани от Москва с българската пророчица.

В показаните уникални записи се чуха думите на Леля Ванга: „В края на 2011 г. светът ще се промени! Връща се злото, очаква ни голяма беда!” и „Моята дарба ще се предаде на малко момиченце... То ще е особено, различно от всички останали деца... Във Франция ще я откриете, търсете я, търсете я...”

Д-р Жан Барбери смята, че тепърва ще бъдат изследвани задълбочено способностите на малката Каеде. Според него много е вероятно да става въпрос за феномен от нивото на Мишел Нострадамус, монах Авел, Ванга, Парацелс, Албет Велики, Волф Месинг и Едгар Кейси. През целия си съзнателен живот Ванга е приела в Рупите над 2 млн. души от всички краища на България и света. Едно от най-силните признания на нейната дарба прави известният учен медик проф. Никола Шипковенски, който изучава Ванга и заснема филм за нея. Първоначално той е скептично настроен към способностите й, но по-късно признава безспорните й качества.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 9413 |02.12.2009 Д. Панайотова: Юлианския календар ще се решава тепърва . 46| 11623 |28.11.2008 Американски сайт открадна новата роза на БСП! . 0| 5667 |20.05.2007 Какво от това, че имаме евродепутати, щом като транспортът ни e скапан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads