Реклама / Ads
7| 11473 |19.07.2012 МИСТЕРИИ

Тревожни планетарни аспекти бележат лято 2012

.
Всъщност това, което се случва тези дни, се дължи, както на двете затъмнения /слънчево затъмнение на 20 май и предстоящото на 4 юни частично лунно/, но и на факта че има още два момента, които усложняват ситуацията.
 

Слънцето, както и Луната на 21 май бяха в квадрат към Нептун, който в момента транзитира в началото на знака на Риби.  Постоянно влияние оказва и настъпващия квадрат между Уран и Плутон.

Аспектът с Нептун е изключително напрегнат що се касае до наводнения, инциденти в морски и речни басейни, опасност от удавяния и задушавания. Тъй като Нептун в знака на Риби управлява и психическите реакции и настроения на хората, а Слънцето е в знака на мисълта – Близнаци ще е налице абсолютна неадекватност на поведението. Интуицията на хората ще бъде подтисната, решенията и  реакциите доста неадекватни, а истериите много повече от обикновеното. За съжаление тези тенденции нарастват с напредването на луната фаза и с идването на частичното затъмнение на 4 юни. Емоционалното състояние на повечето, хора и особено на тези предразположени към психически страдания ще се засилят рязко. Повечето родени под знаците на Близнаци, Стрелец, Риби и Дева и главно тези от първите декади докъм средата на зодиите, ще са изключително тревожни и не трябва да вземат никакви важни решения. Всички те е добре да внимават и с лекарства, опиати и дори с ежедневната храна. Пътуванията по море, реки и около водни басейни трябва да се избягват. Интуицията ще  е подтисната, сънят неспокоен, ще има повече кошмари и неадекватни предчувствия, страхът ще е по-голям от нужното. Тези моменти се отнасят и за родените около 3-8 април и тези, родени около 3-9 октомври, под знаците съответно на Овен и Везни.

Като цяло при такива аспекти човек е добре да се движи по-малко.

Друго много притеснително време ще е периодът в края на юни 2012г. Точно на 24 юни две от най-външните планети от Слънчевата система Уран и Плутон ще застанат под точен ъгъл от 90 градуса на 8 градус на Овен и Козирог. Това е много опасно положение, което ще се повтори на 19 септември 2012г. Така това влияние ще се затвори цялото лято.

Взаимодействието между тези две планети е пълно с неочакваности; светът ще бъде изправен пред нови реалности в икономически, социален и военен аспект. Природните промени и катаклизми ще са в унисон и отглас на всичко това.

На първо място, социалното напрежение ще се засили рязко. Независимо от летния сезон, поради неочаквани лоши новини относно социалните фондове, заетостта и нови мерки за ограничаване на разходите, социалното напрежение ще се усили. Това ще се почувства дори и на Олимпийските игри, които също ще станат обект на социални движения и протести. Особено напрегнат е периодът преди откриването на 27 юли, т.е откъм 15 юли до 23 юли. Неприятните емоции ще продължат и по време на самата Олимпиада.

Дните в края на юни и началото на юли също са доста тежки, защото тогава ще изобилства от лоши новини главно в икономическата сфера. Тъй като този аспект ще стои плътно до 2015г. икономическите реалности ще стават все по-неприятни. Перспективите през еврото са лоши. В края на юни ще се проявяват нови тревожни симптоми пред общоевропейската валута.

Всъщност най-тежкият удар ще е върху икономиката; нарастваща рецесия, нови ограничения, повишаване на безработицата, синдикални протести, проблеми на пазара на недвижими имоти, разтрогване на договори.

Тъй като се образува един тау-квадрат /правоъгълен триъгълник/ между Слънцето, Уран и  Плутон, на върха на който е Уран, съвпадащ със Слънцето на Гърция, то вероятно южната ни съседка през лятото ще тръгне към крайни решения, които ще бъдат много тежки и за останалите страни в зоната.

Хората, които ще попаднат под този удар са; родените между 24-30 март, родените между 22-30 юни, родените между 23 септември – 1 октомври, родените между 23-30 декември.

За тези, родени под Овен неприятностите ще бъдат главно финансови и те ще бъдат изправени пред ново начало в работата под голямо напрежение. Родените под Рак също ще имат неприятни изненади в сферата на финансите и банките, преместването на ново място, проблеми с родители.

За родените под Везни този аспект ще означава не само финансови, но и лични проблеми и сериозни неприятности в брака, а  и в съда и със съдружници.  

Родените под Козирог са подложени на опасности за здравето си, идващи от тежки неприятности в работата. Сериозни са и неудачите и затрудненията с болести на по-възрастни хора.

Всичко това ще е съпроводено за първата декада от горните зодии с неочаквани новини от приятели, инциденти, опасност от катастрофи и непредвидими обстоятелства според личните им хороскопи, определени от часа на раждане.

Внимание трябва да проявят и родените в последните декади на знака на Лъв и Водолей. Особено бдителни е добре да бъдат родените на 13 февруари, плюс минус два дена и родените на 15-16 август, плюс минус два дена. Те не трябва да предприемат никакви рискове във връзка с работата и договорите си, с различни свои удоволствия, отношения с приятели. Всякаква хазартност е вредна. Любовните връзки, както и отношенията с децата са подложени на опасности.  

Този аспект се повтаря на 19 септември 2012г. и разкрива нова серия от промени, с които трябва да се съобразим и за които ще пиша в друга статия.

Дните от 15 до 23 юли 2012г. също са опасни, защото навлизането на Марс във Везни ще активира още веднъж и без това напрегнатото състояние на Уран и Плутон. Този път обаче на върха на тау-квадрата ще е Плутон и опасностите ще са главно от внезапни промени в старата политическата система на някои страни. Засилва се тенденцията към революции, повече военни конфликти, разрушаването на договори, блокиране на определена политика, падане на правителства и режими. При този аспект водеща е агресията и войнствеността.

Много хора през юли могат да загубят жилищата си и други заложени имоти, както и много ще напуснат родината си, ще има емигрантски потоци в определени региони.

Този аспект ще усложни развитието на процесите в Близкия изток. Това ще отрази, както на политическата ситуация там, така и на цените на горивата.

Не трябва да забравяме, че и под ударите на тези планетарни влияния попада хороскопа на Китай. Слънцето на Китай се намира на 8 градус от Везни в дома на смъртта /8 дом/ и попада под ударите на гореописаните аспекти. Това показва срив на пазарите на недвижими имоти в Китай и съответните огромни банкови и финансови проблеми. Ще се срутят много договори и споразумения, ще започне социално напрежение.

Силва Дончева, www.astrolog.tk
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 10745 |18.07.2012 Скоро ще се срещнем с извънземните, казват учени . 24| 15533 |17.07.2012 Чернокож: Я сум македонец! . 29| 26337 |15.07.2012 Шокираща снимка: НЛО дебне туристи в Юндола . 7| 10652 |05.07.2012 Проф. Вучков: Власт и бизнесмени ходят по врачки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads