Реклама / Ads
24| 14714 |07.04.2013 МИСТЕРИИ

В Царичина търсили двуполов прачовек, висок 2,5 м

.
Една от малкото фотографии от 1991 г., на която се вижда как е изглеждал входът на тунела в Царичина
През 1990 година по заповед на Генералния щаб на Българската армия започват разкопки в село Царичина заради информация, получена от извънземна цивилизация, според която там се намира гробницата на първото същество, живяло някога на Земята.
 

Това свидетелства за мистерията „Царичина" в „Големите загадки" по bTV президентът на България Желю Желев.

Мястото на разкопките става секретен военен обект, на който работят само екстрасенси и висши офицери. Те виждат странни летящи обекти, загадъчни светлини и поддържат контакт с извънземните. Участниците в операцията настояват изследването на царичинската дупка да продължи. 23 години по-късно мистерията „Царичина" остава едно от най-дълго търсените доказателства, че не сме сами във Вселената.

„Това беше една мистерия, която възбуди обществения интерес. Всички говореха за това и за медиите темата беше приоритет номер едно", заяви д-р Желю Желев, пълноправен член на Световната академия за наука и изкуство. Заедно с него в ефира на „Големите загадки" тайните на „Царичина дупка" бяха разкрити и от Елисавета Логинова, която е била участник в разкопките в селото.

„Теорията, че сме търсили съкровището на Цар Самуил няма нищо общо с истината. Мисията ни бе да открием първия човек. Аз знаех къде и какво трябва да намерим. Получавах директни инструкции. По онова време бях начинаещ екстрасенс, а от мястото бликаше изключителна енергия. Тялото, което търсехме, бе със скелет около два метра и половина със структура по-различна от нашата, но със сигурност ставаше дума за нашия праотец. Той е бил двуполов", разкри Логинова. Именно тя е насочвала военните в ракопките в село Царичина.

„Бях поканена в проекта, не съм отишла сама. Операцията освен това беше международна. С президента имах три часов разговор. Искаше да застана зад проекта и да му предоставям информация. Надявам се скоро всичко да излезе наяве. Тайната, която се крие, е значима", допълни Логинова.

Президентът Желю Желев от своя страна заяви, че в крайна сметка Царичина дупка най-вероятно е плод на природно явление. „Навярно водата е изкопала тунел, по който може да се ходи", изтъкна Желев. Логинова обаче продължи да поднася данни, с които да опровергае всяко съмнение около истинноста за паранормалните явления, свързани с Царичина.

„За съжаление не успяхме да достигнем докрай. По онова време единственият уред, с който разполагахме бяха моите контакти с извънземните. Спрямо това какви сигнали получавах се движехме. Енергията на Царичина е огромна. И до днес хората, докоснали се до това място отключват своите възможности и дарби", заяви екстрасенсът.

Логинова разкри още, че по време на проекта „Царичина" тя е почувствала силно напрежение и болки в областта на главата и слънчевия сплит.

„Бяхме на вечеря с целия щаб. Почувствах болка. Усетих, че нещо ще се случи, но не знаех какво. В същия миг повикаха генерала, той изкочи навън, а аз започнах да пиша на една салфетка „Ние идваме". След миг генералът се върна развълнуван и каза: „Кацат извънземни кораби". Когато излязохме видяхме триъгълни образования, които озаряваха целия небосклон", разкри Логинова.

На това разкритие президентът Желю Желев отвърна скептично: „Ако космически кораб кацне, това няма как да остане незабелязано". Желев обаче бе категоричен, че извънземен живот съществува. „Аз вярвам в това. В крайна сметка е безумно да мислим, че сме сами в тази необятна вселена. Със сигурност извънземен разум съществува някъде там", заяви Желев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6302 |04.04.2013 Замразяват трупа на Березовски за 2 месеца . 19| 8084 |29.03.2013 Този ли е автомобилът за подслушване? . 18| 8141 |25.03.2013 Убиецът на Георги Марков открит в Австрия . 5| 7936 |22.03.2013 Най-старият портрет на Вселената

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads