Реклама / Ads
0| 10251 |19.04.2016 МИСТЕРИИ

Цветан Василев организира изложение „Аuto Butthead’16”*

.
Бентлито, което може да стане недялково. Девойката отказва, знаела нещо...
Банкерът Цветан Василев, който живее в Белгад, заради (не)справедливото разследване по делото за КТБ, организира изложение на луксозни автомобили. То ще се казва „Аuto Butthead’16” и ще е в София. Шокиращата новина научихме от супер специални източници.
 
Василев ще присъства чрез „жива” връзка. С подобна Путин отговаря на въпросите, задавани му в момента през интернет. Бляскавата церемония ще е на 10 октомври – Световен ден на психичното здраве. Датата не е избрана случайно. Тя е свързана с идеята за патрон на автомобилната изложба да бъде поканен Недялко Недялков, издател на късометражни brown media (кафяви медии). Предложението е прието единодушно от всички организации-членове на Световната автомобилна организация, известна като ITS (Интелигенти транспортни системи) – общо 28 на брой. Те също подкрепят инициативата и вече са я включили в календара. На вчерашното извънредно - заради случая - съвещание на управителното тяло на ITS, е било гласувано Голямата награда Аuto Butthead за цялостен принос да бъде присъдена на г-н Недялков.

От Института по транспорта в щата Тексас, САЩ, (TTI), който е най-големият изследователски център по транспорта в света, пък са предложили, ако г-н Недялков е възпрепятстван да присъства на бляскавата церемония, поради служебни ангажименти, статуетката да приеме Ивайло Крачунов, негов неособено верен паж и неособено ценен съмишленик. Самият Крачунов ще бъде обявен за Лауреат на Гран При за постоянство „Gold Nut” (Златният Перко).

 

Генерална репетиция на грандиозното изложение пред ВИП персони, обикновени зрители и кибици ще има още през м. май. Тя се налага, за да могат участниците, призьорите и организаторите да стиковат действията си. По този начин ще се избегнат конфузиите от позаглъхналата вече декада: „Недялко, обичам те”. Тогава, въпреки горещите и искрени обяснения в любов от страна на Слави Трифонов към издателя Недялков, последния се нацупи и тръгна да плаче заради 20 карамфила, изпратени му от шоумена ту в прокуратурата, ту в МВР, ту на рамото на този или онзи, но най-вече на Делян Пеевски. Това, което трябваше да завърши с Менделсон, завърши с вайкания, заплахи и раздирания на ризи публично. Затова сега се взимат мерки отрано.

 

Идеологът на изложението Цветан Василев е заявил намерение да дари на Недялко Недялков супергъзарско бронирано „Бентли Континентал GT V8”. Някога то било негово, но нямало как да го кара из Белград, защото не познавал улиците. Затова решил да го подари на Недялков, като знак на благодарност за 2345-те публикации, които му посветил Недялко за има-няма две години. Без тях Василев щял да затъне в забвение, както родните легисти в Белград и Крагуевац... Раковски, Левски – сещате се.

 

Недялковите brown media публикуваха тези дни обширна информация как банкера Василев се опитвал да продаде на някой си Стефан Бонев-Сако същото това „Бентли”. Сако пък - пак според Недялко, - е считан за дясна ръка на бизнесмена Христофорос Аманатидис-Таки, който май живеел в Дубай, но имал офиси и в Лондон. Колко е „дясна ръка” Сако на Таки не е ясно, защото и за Недялко се говори, че е солташак на Пеевски, но той отрича. Така че работата е малко в мъглата. Не е много ясно също как Василев се свързва с Бонев-Сако, но щом brown media го пишат – значи е вярно. Поне така казва в свои поздравителни телеграми до Недялко главният прокурор Сотир Цацаров. На самият Цацаров нищо няма да бъде подарявано по време на изложението, нито ще бъде награждаван, защото каквото е трябвало, вече му е дадено. Духовно и кариерно, а не материално, както си помислиха някои реформатори („Да им изсъхнат езиците, дано”, Сборник „Народни клетви” от 1891 г.).

 

В генералната репетиция ще се отработи и връчването на Почетна грамота, от името на организаторите, отново на Недялко Недялков. Грамотата ще поднесат Валентин Цоновски, бивш шеф на „Антитерор” в ГДБОП и бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. Въпреки, че двамата са работили заедно повече от три години, оттогава не са се виждали и се налага да тренират усилено, за да постигнат нужния синхрон – като онези девойки в басейна (Уикипедия: Спортна дисциплина „синхронно плуване води началото си от древността. През 1900 г. е официализирана в Канада. Наричана е още: воден балет, фигурно плуване, художествено плуване). 

 

И Цветанов, и Цоновски имат пряко отношение към луксозните автомобили. Първият ползва платен от данъкоплатците ултра лукс автомобил с шофьор като шеф на Вътрешната комисия в парламента. Цоновски пък залитал по баровските коли отдавна, но заплатата му не стигала за скъпарското хоби и затова Сако му бутал рушвети. Така пише Недялко. Защо чак сега, бе, Недялко! А уж си №1 в brown бранша. Безмозъчният тръст спи ли?

 

От сигурни източници научихме, че по време на автосалона, Недялко Недялков може да изнесе цикъл лекции на тема: „Как се става милионер с издаване на brown медии”. Но може и да не изнесе, защото откакто гръмна Панамагейт за офшорките е зает денонощно. Прехвърля ли, брои ли – не е ясно, но все питал за капки „Афомил” (памфлетът съдържа продуктово позициониране). Да се надяваме, че лекции ще има. От НАП вероятно много биха желали (Теория на вероятностите. Възниква заради хазартните игри.).

 

Парите за автошоуто щели да са от лица, станали "герои" на публикации в недялковите brown медии. Имало огромен наплив от желаещи да внесат своя дял в начинанието.

 

Информацията за предстоящето грандиозно автомобилно събитие по идея на банкера Цветан Василев получихме от същите източници, които докладвали на Недялко шеметните разкрития от последната седмица. Така че ако се окаже, че е фалшива, значи всички топ гранде секрети, свързани с Цветанов, Цоновски, Кънев, Таки, Саки, Маки и прочие отиват на кино. Лошо. Много лошо. На кого тогава ще пише поздравителни телеграми главният прокурор...

 

Карло Бенцовски

 

* Аuto Butthead – Авто Тъпанар, буквален превод

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5335 |19.04.2016 Следващият Бил Гейтс може да е българин . 0| 4841 |18.04.2016 Чуждите инвестиции се сгромолясаха с 83.4% . 0| 5190 |17.04.2016 Пет деца в Канада с опит да се самоубият в един и същи ден . 0| 5214 |16.04.2016 Миньор загина в Мадан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads