Реклама / Ads
4| 5275 |24.01.2015 МИСТЕРИИ

Цветелин Кънчев: Не подкрепяме оставката на Москов

.
Цветелин Кънчев
Цветелин Кънчев категорично отрече твърденията на лекарите, че ромите извършват посегателства върху тях и статистиката на здравното министерство, която се различава от тази на МВР. Цветелин Кънчев обаче бе категоричен, че „Евророма" не подкрепя исканата от ДПС оставка на министъра на здравеопазването Петър Москов.
 
Само след решение на съда и излязла в сила присъда може да се обвини някой, заяви в „Карай направо" ромският лидер. Той напомни на Дияна Найденова думи на лекар от Спешна помощ, който е казал, че повече проблеми имат с българите, отколкото с ромите.

Ние не подкрепяме искането за оставка на министър Москов, защото смятаме, че ДПС си правят популистки политически ход, заяви ромският лидер. Формулата им е много елементарна. Искането на оставката е свързано с бетонирането на премиера Бойко Борисов, коментира Цветелин Кънчев. Според него Лютви Местан е бесен за това, че циганските гласове не му излязоха. Така той отговори на въпроса „Искат ли ДПС да вземат циганите от Цветелин Кънчев?"

Лидерът на „Евророма" категорично отрече ромите да гласуват за този, който им дава пари.

Местан си дава сметка, че ще дразни обществото, като твърди, че циганите са гласували за ДПС. А това не е вярно, заяви той и допълни: Най-масово за ДПС са гласували българи, които са се продали за постове, държавни поръчки и т.н. Но Местан това няма да го каже.

Цветелин Кънчев отрече и че голям процент от циганите отпадат от училище. А защо ромки проституират по пътищата той обясни: Защото не могат да се влеят в елитните клубове и да станат моделки и манекенки.

Диана, ти да не си имала нещастна любов с циганин? - попита водещата лидерът на "ЕВророма"  Цветелин Кънчев, раздразнен от провокативните й въпроси.  Двамата направиха обиколка край София и спряха при две проститутки на пътя. Двете ромки се оказа, че познават много добре Цветелин Кънчев. А защо проститутките стоят на пътя - защото не могат да се влеят в елитните клубове и да станат моделки и манекенки, смята ромският лидер. 

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5938 |23.01.2015 Има съмнения при сформирането на състава на ВАС по делото "Ситнилски" . 1| 5195 |23.01.2015 Интернет изчезва? . 3| 5815 |21.01.2015 Грузинец погреба близнака си у нас, след което издъхна . 6| 6212 |20.01.2015 Руснаците продължават да имат вяра в рублата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads