Реклама / Ads
17| 7347 |21.06.2011 МИСТЕРИИ

Уран хвърля Кунева в медийна война

.
Мераците за коалиции и сдружения няма да бъдат успешни
 
Меглена Кунева стана следващата сигурна кандидатура за поста български президент. Тя обяви тези намерения, които бяха напълно очаквани от обществото, в “Шоуто на Слави Трифонов” на 2 юни, а официално се представи в политическото пространство в присъствието на Симеон Сакскобургготски на 6 юни. И двете дати са в лунен цикъл на две затъмнения.
На 1 юни имаше частично слънчево затъмнение, а на 15 юни пълно лунно затъмнение. Това като цяло в астрологията се счита като неблагоприятен период за започване на нещо ново, въпреки че бидейки жена, може би Меглена Кунева интуитивно избира период, в който именно Луната затъмнява Слънцето в знака на Близнаци.

Проблемът обаче идва от факта, че по време на пълнолунието ще се затъмни и самата Луна. Това се тълкува като относително добро начало, което впоследствие няма толкова добро разгръщане, т.е. Луната, която е символ на жените и на народа, ще е благосклонна в началото, но впоследствие нещата може да се обърнат. Меглена Кунева е родена на 22 юни 1957 г. Слънцето се намира в самото начало на знака на Рак. Това предвещава известна неустойчивост и склонност към променчивост. Често решенията на представителите на зодия Рак са неочаквани и нестабилни. Това се допълва още повече от присъствието на Луната в знака на Овен, знак, който отново е силен в началото и трудно завършва нещата. Затова трябва да се обърне особено внимание на финализирането на всеки етап от кампанията.

Към датата на раждане на Меглена Кунева по време на изборите за български президент ще се наблюдават няколко аспекта, всеки от които предопределя важни резултати. Най-сериозната пречка пред избора на госпожа Кунева за президент е доста тежкият и непредсказуем транзит на Уран към Слънцето намиращо се в началото на Рак. През март 2011 г. тази планета навлезе трайно в знака на Овен и започна да притеснява много силно представителите на знака на Рак, към които прави аспект от 90 градуса - т.нар. квадратура. Това е едно от най-неприятните въздействия в астрологията. Уран, както неведнъж сме споменавали, се свързва с непредсказуемите и крайно неприятни обрати в живота. Символът за изненада е негов приоритет. И когато е лошо поставен, както се наблюдава в случая, то и изненадата е неприятна.

Символ на Уран е независимостта, гражданските сдружения, свободата. Това са много хубави неща, но при госпожа Кунева се разглеждат през тяхната негативна роля. Когато планета се намира в квадратура, то тогава нестандартността и необичайните решения не са удачни. Свободата и независимостта носят главно негативи. От друга страна и опитите да се осъществят коалиции и сдружения не са успешни Друг символ на Уран е общественото мнение и медиите. Той управлява тези дейности в човешкото общество и неблагоприятната му позиция ще активират проблеми във всички видове комуникации. Твърде независимо и нестандартно беше решението да се започне сериозна президентска кампания в развлекателно шоу. Това са много крайни и различни неща, без допирни точки. Освен това в процеса на цялостната кампания ще има изключително много изненади, повечето от които неприятни. Войната, която ще започне срещу Кунева в медийното пространство, ще е жестока и безкомпромисна

Сблъсъкът с планета като Уран е едно от най-неприятните изпитания в астрологическите карти. Това ексцентрично небесно тяло управлява и общественото мнение, рекламата и приятелите. За съжаление тенденциите са, че те ще се обръщат непредвидимо и напълно нестандартно. Не на последно място Меглена Кунева трябва да внимава във всичките си изказвания за енергетиката и особено за атомните реактори. Това също е в сферата на неблагоприятно поставения в нейната карта Уран. Разбира се, към Слънцето на Меглена Кунева има и няколко добри аспекти. На първо място, това е тригона на Нептун към рожденното Слънце.

Тази планета е доста интересна, защото тя управлява благотворителността, религията и психологията. За това, ако могат да се дадат препоръки, това е за хрисимост, миловидност и крайна добронамереност. Колкото кампанията на Меглена Кунева е по-благотворителна, психологически топла и дори инфантилна, толкова по-добре. Нептун също преди няколко месеци навлезе в собствения си знак Риби и започна да активира дейността на хората, родени под знака на Рак. Може би той е причината госпожа Кунева да реши да се жертва за обществото след дълги колебания. Така или иначе тази планета ще й даде шанс в комуникациите, свързани с педагогика, медицина и всичко обвързано с химията и природните горива. Затова печеливши карти за Меглена Кунева могат да бъдат тези направления, които съответстват и на естествената и женска природа. Затова може би по-удачно щеше да бъде да открие кампанията си в училище или болница.

Друго пложение с положително въздействие е наличието на добър аспект на самото Слънце, преминаващо през 54-та година на госпожа Кунева през Лъв в тригон /120 градуса/ към рождената Луна в Овен. Това влияние е стимулиращо и носи популярност, активност и щедро съпричастие от страна на жените избиратели. Това е сериозен момент, който ще донесе доста известност и желание на обикновените хора да гласуват за Меглена Кунева. Този аспект може да донесе и сериозни приходи в кампанията й. Тя обяви, че по примера на американския президент Барак Обама ще събира доброволни и неголеми дарения. Това действително може да се реализира, защото Луната винаги носи доста пари. В този смисъл госпожа Кунева ще осъществи намерения си по време на кампанията относно срещи с избиратели, необходимата благотворителност и заплащане на съответната рекламна кампания в българските медии. Ще спечели сериозни средства.

По отношение на здравето и енергията си Меглена Кунева ще има излишък от такава, тъй като в последния месец преди изборите Марс ще се придвижва през знака на Лъв е ще я дари с огромни сили, активност и борбеност. Това, разбира се, важи и за останалите кандидати. Така че ще бъдем свидетели на бурна и агресивна кандидатпрезидентска кампания Крайният резултат обаче е по-скоро негативен за Меглена Кунева, защото не трябва да забравяме и втория отрицателен аспект към Слънцето, а именно преминаването на планетата на смъртта - Плутон също, подобно на Уран в квадрат към рожденното й Слънце. Това влияние идва от знака на върховната власт Козирог и има доста тежко въздействие. Точно през октомври 2011 г. Плутон се активира и с това инициира всички тайни, задкулисни, включително и полицейски и конспиративни сили, които ще работят в неблагоприятна насока.

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 8708 |13.06.2011 Символът на огъня доминира хороскопа на Борисов . 14| 7470 |30.05.2011 Без президент от първи тур . 8| 25067 |30.05.2011 Танцуващият магьосник избира свастиката за Хитлер . 42| 18285 |10.05.2011 Екзорсизъм в Свищовския университет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads