Реклама / Ads
2| 9533 |04.08.2013 МИСТЕРИИ

Увеличават бюста под хипноза

.
Увеличаване на бюста с лечебна хипноза и борене на проблеми като заекване, анорексия, ревност.
 

Най-големият хит между здравните услуги, пуснати на промоция в колективните сайтове в момента е лечебната хипноза. Обявата е пусната от специалист, представящ се като дипломиран магистър по психология, завършил курс по позитивна психотерапия и хипнотерапия към Българската асоциация по хипноза. Офертата включва освен хипноза и 60-минутен разговор на цена 20 лв. До този момент ваучер са си купили 70 човека.

Всъщност уголемяване на гърди чрез хипноза не е нищо ново. Първите клинични изследвания за проведени още през 1960 година. Практиката също доказва положителни резултати при уголемяването на гърди под хипноза. Средно гръдната обиколка нараства между 4 и 6 сантиметра. Резултатите се постигат бързо и категорично още след първите сесии особено при жени със силна мотивация. Внушенията и визуализациите, които се правят под хипноза са свързани с подуване и пулсиране, което стимулира притока на кръв в гърдите.

При някои от клиничните изследвания внимателно са следени промени в теглото и в менструалния цикъл за да се установи безопасността на  процедурата.

"Човешката психика има неограничен потенциал и чрез внушенвие може да контролира дори физиологичните процеси в човешкото тяло. Добавете към това справянето с фобии, зависимости, безсъние, включително феноменът обезболяване - премахването на физическата болка и това ще е само една стотна от възможностите на вашата психика, която с помощта на лечебната хипноза ще промени вашия живот, светоглед и емоционалност, гласи описанието към офертата.

Според информацията в официалната страница на психолога хипнозата може да повлияе на десетки проблеми като алергии, анорексия, астма, булимия, гняв, депресия, мигрена, панически атаки, заекване, отслабване, сексуални проблеми, ревност, отказване от цигари и др.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 7539 |01.08.2013 Порнозвезда се отдаде на Исус . 5| 9573 |31.07.2013 Фори Светулката доказва съществуването на суперчастица . 19| 7060 |30.07.2013 Кенеди застрелян от личния си бодигард . 3| 7981 |28.07.2013 Зли духове витаят около жълтите павета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads