Реклама / Ads
3| 6449 |08.07.2011 МИСТЕРИИ

Звездите гонят шанса на сините за кмет в София

.
В навечерието на кампанията Прошко Прошков влиза в конфронтация с държавната власт Тъмносиният кмет на район Лозенец в София Прошко Прошков се утвърди като кандидат-кмета на Синята коалиция за цяла София.
 
 Затова на много софиянци ще бъде любопитно да надзърнат върху разположенията на планетите и звездите в неговия хороскоп. Прошко Прошков е роден на 31 август 1974 г. в София със Слънце, разположено в знака на Дева. В този педантичен, упорит и земен знак се намират и още две небесни тела от неговата звездна карта: Меркурий и Марс. Това показва, че бъдещият кандидат за управлението на най-големия град в България е много пунктуален, точен и аналитичен човек. Той действително може да отхвърли много дребна и пипкава работа, да си навре носа във всеки дейтайл на нещата, да чисти и подрежда добре (тези занятия действително се управляват от знака на Дева), да осъществява постоянен контрол и да измисля нови неща

Същевременно обаче родените под тези влияния често виждат дърветата, но пропускат гората. Затова представителите на зодия Дева са по-подходящи за средно големи административни постове. Те работят добре в екип, работливи са и отговорни, доста комуникативни, но не са родени лидери. За съжаление в хороскопа на Прошко Прошков няма планети във властовите знаци като Овен, Козирог или поне Лъв. Самите планети, свързани с тези знаци, също не са в най-подходящите позиции. Марс е в подчинителния знак на Дева, а Сатурн е в много слаба позиция в знака на Рак. Това силно намалява шансовете на Прошко Прошков за най-високите постове в държавата.

Ако разгледаме движенията на планетите по време на самия изборен период, ще забележим няколко влияния. От една страна, още през последните дни на август и особено в началото на септември ще започне много тежка конфронтация на Прошко Прошков с държавата Това е видно от напрегнатото движение на дирекционното Слънце в основния хороскоп. То се предвижва към много тежка квадратура (силно неблагоприятен аспект) с господаря на властта: Сатурн в знака на Рак (родното място). Това влияние е особено неприятно от мястото, където човек е роден, а Прошко Прошков е роден в София. Този факт сам по себе си обрича всички надежди за поста на кмет, като срива дори възможността за явяването на балотаж. Наред с това един такъв аспект показва конфликт с по-висшестоящи, включително от собствения кръг.

Добрият аспект на планетата на задкулисието и тайните Плутон със Слънцето няма да е достатъчен, за да елиминира влиянието на стриктния и принципен Сатурн. В този смисъл Прошко Прошков може да разчита на помощ и подкрепа единствено от странни и не толкова явни организации.

Самият той може да участва в някои задкулисни формации. Но трябва да внимава много, защото сегашните приятели в близките години ще станат страшни врагове. Аспектите на напрежение ще се засилват в хороскопа през следващите години, като ще достигнат до своята кулминация през 2013-2015 г. Това ще бъдат тежки и сложни години за Прошко Прошков. Особено след 2014 г. той ще се сблъска с тежки измами и нелояност от съмишленици и партньори и ще претърпи тежки разочарования. Затова всеки астролог би го посъветвал да е бдителен с Плутон и лоялен със Сатурн (държавата), защото техните влияния са много опасни и често неизбежни. При такива разположения човек трябва да се събере в себе си и да се стреми да запази статуквото и да укрепва фундамента, на който стои, както и да спазва йерархията. Опитите да се разширява, да се опира на недостатъчно проучени хора и организации могат да доведат до тежка конфронтация и неприятни моменти.

Най-добре разположената планета засега в хороскопа на кмета на район „Лозенец“ е Юпитер. Той преминава през богатия знак на Телец. От тази позиция сключва много приятен аспект със Слънцето, който чертае оптимизъм, добро здраве и много пари. В това отношение кампанията на г-н Прошко Прошков ще бъде изрядна, но не достатъчна, за да успее.

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 64| 8094 |06.07.2011 Звездите отблъскват царя от президентския пост . 14| 20070 |11.08.2010 Траките свалили звездите в Града на вълците . 7| 13401 |01.01.2008 Какво вещаят звездите в годината на Плъха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads