Реклама / Ads
16| 26634 |15.02.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Октай пред Фрог: Борисов получи звучен шамар с въпросите на Румен Радев

.
Осман Октай
Слушах внимателно снощното интервю на премиера Бойко Борисов по БТВ. Много изнервено той нападна за пореден път държавния глава Румен Радев и президентската институция. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.
 

Днес Румен Радев му зададе конкретни въпроси за връзките му  с Делян Пеевски . Това предполага, че държавният глава, който разполага с информация от службите, знае отговорите. Сега Радев  ги очаква от Борисов. С тези въпроси президентът притисна в ъгъла министър-председателя. Той се опитва напоследък да избяга от вътрешните теми и проблеми, като се прави на международник  зад гърба на държавния глава. Бойко Борисов се опитва да действа и да търси дивиденти  на чуждо поле. С въпросите на Радев, Борисов получи звучен шамар. Президентът за породен път през последния месец застана на страната на гражданите, които задават същите въпроси-за връзките на Бойко Борисов с Пеевски, за политическата и корупционна  обвързаност между тях. 

Изобщо няма значение как Борисов ще замаже сега въпросите, преди да замине за Германия.

 

Въпросите дискредитират Борисов пред всички европейски лидери. Не че те не знаят за какво става дума. Те също имат информация за връзките на Борисов и Пеевски . Самият факт, че президентът на висок глас задава тези въпроси, аз очаквам той също да освети тези отговори. Защото президентът знае, че когато  казва „А“, трябва да каже и „Б“. Освен Фрог нюз  виждам още една силна опозиция на Пеевски -Цацаров  и Борисов в лицето на президента Радев. Голяма е отговорността на държавният глава да разкрие цялата истина за връзките  на Борисов, Пеевски  и Цацаров , които са тема на разговори и коментари в цялото българско общество.

 

Не смятам, че цялата истина ще излезе наяве, но знам, че Румен Радев няма нищо общо с рухването на КТБ, с разграбването на държавата през годините. Това е ставало с участието на политическото статукво и управляващите партии през прехода. И това го прави отговорен пред българското общество като държавен глава.Той трябва да даде ясни отговори за задкулисието в България през последните години.

Борисов беше много изнервен на интервюто. През цялото време говореше назидателно и под афект. Това показва, че той е изнервен и от различни международни анализи, които също говорят за връзките му с Пеевски.  Убеден съм, че президентът изпреварва западните служби и държавните мъже, които задават същите въпроси на министър-председателя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 15527 |14.02.2018 Само във Фрог: Висш полицай и бивш магистрат измъкнали от ареста хората на Златко Баретата . 4| 12513 |08.02.2018 Митничари пред Фрог: Да се провери Георги Костов и жена му дали са в конфликт на интереси . 4| 6313 |05.02.2018 Аркади Шарков за Фрог: Здравната система без реформи е бъчва без дъно . 15| 32455 |31.01.2018 Преди убийството: Петър Христов купил кариери с хора на Пеевски и В. Златев за 2 млн. евро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads