Реклама / Ads
13| 34980 |17.10.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Якудза издирва феновете на Локо, омърсили Мемориала на загиналите в Хирошима

.
Той знае какво да направи...
Не знам от Якудза дали наистина са по петите на българските кретени-драскачи, осквернили Монумента на загиналите от ядрената бомба в Хирошима, но много ми се иска да е така. Знаем, че японската мафия помага на пострадали при бедствия, също и наказва изнасилвачи строго и педофили. Това не е индулгенция за пред властите и съдебната власт. Просто особености на японския характер.
 

Представям си, какво ще се случи на родните тъпанари, ако Якудза се заеме с тях...

 

Говори се, че някои възпитателни ритуали са много болезнени...

 

Малко ровене в мрежата и Гугъл дава любопитен резултат. За няколко години над 120 заглавия в наши медии уведомяват как сме покорили Япония. „България покори Япония“, е-хей, кой като нас. По всякакъв повод: наши спортисти там, IT специалисти, кисело мляко, детски хорове, музиканти, сумисти с нашенски корени, Тракийското съкровище и пр. Откроява се обаче заглавие отпреди 10 години: „НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ ПОКОРИХА ЯПОНИЯ“. Главни букви, като за триумф. Под заглавието четем, как целият японски елит – политически, дипломатически, културен и пр. се дивил на нашите таланти. Заглавието и текстът са на? На официалния сайт на българското Министерство на външните работи.

 

Две петилетки по-късно Националната опера и балет пак е в Япония. Но този път ПОТРЕСЕ страната на изгряващото слънце. Мемориалът на загиналите от атомната бомба в Хирошима осъмнал с надпис „Локо София“. Толкова е отвратително, че те отказва от коментар.

 

На 6 август 1945 година над Хирошима американски пилоти пускат атомна бомба, известна като „Малчугана“. Загиват около 140 000 души. Населението на града по онова време не е повече от 240 хиляди човека. Мемориалът на загиналите се намират на брега на река Ота в центъра на Хирошима и е обявен за световен паметник от ЮНЕСКО.


.
Прочухме се и с тази простащина...

 

Япония е древна държава с невероятна история и култура, градени повече от 4 хил. години. Японците са 130 милиона и живеят на територия колкото три Българии. Брутният вътрешен продукт на глава от населението е седем пъти по-голям от нашия.

Японският генерал Сейго Ямазава, наследик на известен самурайски род командва един от полковете при освобождението на Плевен през 1877 година. Награден е с най-високи държавни и военни отличия.

 

Нито една японска медия, по нито един повод, не е използвала заглавие „Япония покори България“. Добре е да го знаем. Ние обаче сме  ги покорявали през няколко месеца…

 

„Локо София“ на мемориала в Хирошима. Простащина, която надмина дори автографа, който остави футболера Благой Георгиев – Джизъса, онзи с татуираните кръстове, на Колизеума в Рим преди три години. Три години. Упадък със скоростта на светлината.

Якудза трява да се намеси. Иначе има риск, като си дойдат у нас, кретените от Локо да се окажат звезди в телевизионни реалити формати, а чалгари песни да извият за тях.

 

Камелия Банова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4813 |29.09.2018 Свидетел срещу Румяна Ченалова се покри, издирват го под дърво и камък . 4| 14924 |03.09.2017 Люба Кулезич: Канибалско е да се издирва дъщерята на Цветан Василев с червена бюлетина . 1| 5471 |17.12.2016 Издирването на планинаря струва 25 бона . 0| 4553 |21.09.2016 Само във Фрог: Издирват афганистанец и сириец, влезли нелегално с милиони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads